Mystinen postiluukkuhäirikkö piinaa hallitsevaa Miss Suomea – ”Ehkä joku ajattelee, että tarvitsisin niitä esineitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mystinen postiluukkuhäirikkö piinaa hallitsevaa Miss Suomea – ”Ehkä joku ajattelee, että tarvitsisin niitä esineitä”

Tuore Miss Suomi Shirly Karvinen saa postiluukustaan muutakin kuin kirjeitä ja laskuja.

14.7.2016 12:39

Se alkoi melkein heti, kun valtakunnan kaunein kaunotar muutti toukokuussa Helsingin Töölöön.

– Ehkä pari viikkoa muuton jälkeen postiluukustani alkoi ilmestyä kaikennäköistä ylläriä, Shirly Karvinen kertoo IS:lle.

Jyväskylästä pääkaupunkiin muuttanut tuore Miss Suomi alkoi iltaisin hämmästellä kynnysmatollensa pudonneita outoja esineitä ja tavaroita. Karvisen postiluukkuepisodista kertoi ensin Seiska.

– Aloin ihmetellä, kun Bentley-hauvelini jyrsi jotain erikoista. Sitten huomasin toistuvasti, etteivät nämä tavarat todellakaan ole minun!

Kesästä nauttiva Shirly Karvinen ihmettelee postiluukustaan putkahtelevia tavaroita.­

Postiluukusta pudonneiden tavaroiden joukossa on ollut muun muassa mitta- ja kenkälusikoita sekä ”kaikenlaisia muitakin pikkujuttuja.”

– Kerran tuli joku muuntajakin tai vastaava kapistus, Karvinen, 23, kuvailee.

– Aluksi olin, että apua, että mikähän homma tämä oikein on. Nyt se on vain huvittavaa, kunhan se ei vaan eskaloidu sen kummemmaksi.

– Toistaiseksi tämä on ihan hauskaa ja yllättävääkin, kun ei koskaan tiedä, mitä sieltä seuraavaksi tulee.

Shirly Karvinen osaa suhtautua postiluukkupiinaajaan huumorilla.­

Enemmänkin häntä pelottaa kuulemma kavereidensa kertomat kauhutarinat siitä, mitä kaikkea naapurustossa voi tapahtua.

– Pakko sen on olla joku naapuri, koska ei tänne rappuun pääse ulkopuoliset. Eikä siinä sinällään mitään pahaa ole eikä se pelota, mutta onhan tämä vähän hassua, kun joku haluaa lähettää minulle tällä lailla terveisiä.

Minkälaisia terveisiä?

– En tiedä! Ehkä joku tietää, että olen vasta vähän aikaa sitten muuttanut tänne ja ajattelee, että tarvitsisin niitä esineitä. Tai sitten joku haluaa vain päästä eroon tavaroistaan.

Minkälaisia terveisiä haluaisit lähettää mystiselle postiluukkupiinaajalle?

– Onhan se ihan söpö ajatus, jos joku ajattelee, että minulta puuttuu tällaisia perusasioita elämästäni. Ihanaa, että huomioi, mutta ehkä pärjään ilmankin, Karvinen nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?