Juontaja haahuili keskelle tv-sääennustusta kännykkäpelin takia: ”Hoipertelet täällä ympäriinsä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja haahuili keskelle tv-sääennustusta kännykkäpelin takia: ”Hoipertelet täällä ympäriinsä”

Supersuosittu Pokémon Go -kännykkäpeli sai tv-juontajan unohtamaan, missä on.

Allison Kropff vilahti Bobby Deskinsin säälähetyksessä.­

13.7.2016 12:22

Tv-juontaja Allison Kropff teki yllätysvilahduksen WTSP-kanavan sääennustuksessa suureksi hitiksi nousseen Pokémon Go -kännykkäpelin takia.

Meteorologi Bobby Deskins oli kertomassa katsojille sääennustusta, kun Kropff yhtäkkiä haahuili ruutuun katse kännykkään nauliintuneena.

Deskins seurasi kollegansa touhua hämmentyneenä ja alkoi pian nauraa Kropffille.

– Pelaatko Pokémonia? Hän etsii Pokémonia juuri nyt, Deskins ilmoitti katsojille ja alkoi nauraa-

– Teidän pitää olla varovaisia näiden kännyköiden ja Pokémon-pelien kanssa! Sinä hoipertelet täällä ympäriinsä!

Jos video ei näy, katso se tästä.

Välikohtauksen jälkeen Deskins jatkaa sääennustustaan normaalin kaavan mukaisesti.

Kropff julkaisi huvittavan videon myöhemmin Twitterissä saatetekstillä:

– Hetki, kun ymmärrät olevasi liian koukussa #PokémonGO:hun, Kropff twiittasi.

That moment you realize you may be addicted to #PokemonGO...@BobbyDWeather #RiseWith10 pic.twitter.com/s6HQkTiiUj— AllisonKropff (@AllisonKropff) 11. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Pokémon Go -pelistä on tullut maailman kuumin pelipuheenaihe sen jälkeen, kun peliyhtiö Nintendo julkaisi sen noin viikko sitten. Peliä on ladattu jo pelkästään Yhdysvalloissa hurjia määriä. Sovellus nousi hetkessä suositummaksi kuin esimerkiksi deittisovellus Tinder.

Takavuosien TV-sarjasta tutun pelin tarkoituksena on etsiä taskuhirviöitä oikeasta maailmasta älypuhelinapplikaation avulla, eli sitä pelatakseen täytyy poistua kotoaan ja kävellä ympäriinsä. Puhelimen kameraa hyödyntäen Pokémon saattaa pompata vastaan vaikkapa keskeltä tavallista kävelykatua.

Löytämisen jälkeen pikku hirviö pyydystetään heittämällä sitä kohti pokémon-pallo, jonka vangiksi otus jää. Tarkoituksena on kerätä kaikki yli sata erilaista pokémonia.

Yhdysvaltalaisen Nianticin kehittämä peli on saatavilla sekä Android- että iPhone-puhelimille, mutta sitä ei ole vielä julkaistu Suomessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?