Anne Pohtamon kuvankaunis Jasmin-tytär meni naimisiin – herkkä suudelma kirkon portailla - Viihde - Ilta-Sanomat

Anne Pohtamon kuvankaunis Jasmin-tytär meni naimisiin – herkkä suudelma kirkon portailla

Anne Pohtamon kaunis Jasmin-tytär asteli lauantaina avioliiton satamaan Helsingissä.

Uunituore aviopari vaihtoi hellän suudelman kirkon portailla.­

9.7.2016 17:31

Suomalaisten suosikkimissi Anne Pohtamon tytär Jasmin Hietanen avioitui lauantaina sulhasensa Atte Laurilan kanssa. Helsingin Vanhassa Kirkossa lauantai-iltapäivänä järjestettyä hääseremoniaa oli kerääntynyt juhlimaan parin lähimpiä perheenjäseniä ja ystäviä.

Nuoripari säteili onnesta astellessaan ulos kirkon ovista aviomiehenä ja -vaimona. Norsunluunvalkoiseen, osittain paljeteilla koristeltuun satiinihääpukuun pukeutunut morsian näytti häikäisevän kauniilta näyttävässä juhlaeleganssissaan.

Hurmaava Jasmin oli hääpäivänään aivan kuin Anne-äitinsä 36 vuotta sitten.­

Vuoden 1975 Miss Universum juhli ainoan tyttärensä tärkeää päivää aviomiehensä Arto Hietasen ja parin lasten Jesse, Joni ja Jimi Hietasen kanssa.

Morsianta kuljettanutta valkoista hääautoa ajoi nuoren naisen isoveli, elokuva-alalla työskentelevä Jesse.

Pari vaihtoi keskenään herkän suudelman kirkon edessä.­

Pohtamo oli pukeutunut etiketin mukaisesti tyylikkääseen, pastellinväriseen asuun ja hattuun.­

Morsiamen äiti oli pukeutunut tilaisuutta kesäisen pastellinväriseen asuun ja valkoiseen hattuun. Onnellisesti hymyilevä Pohtamo kehui noin puoli tuntia kestänyttä hääseremoniaa koskettavaksi.

– Seremonia meni erittäin kauniisti. Tuttu pappi vihki heidät, ja kun hän on tietänyt ja tuntenut parin jo aikaisemmin, niin kyllä se on aina kaunista, kun siinä on henkilökohtaista osiota mukana, onnellinen Pohtamo kuvaili seremoniaa IS:lle.

Indica-yhtyeestä tuttu Jonsu osallistui myös häihin.­

Häissä nähtiin myös muutamia julkisuudesta tuttuja kasvoja. Vieraisiin lukeutui musiikkivaikuttaja Lasse Norres, muusikot Pepe Willberg ja Eino Grön, rikostoimittaja Raija Pelli sekä Indica-bändin laulaja Johanna ”Jonsu” Salomaa. Salomaa on naimisissa Pohtamon esikoisen Jesse Hietasen kanssa, ja parilla on yhdessä lapsi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?