Sarjadeittailija Leonardo DiCaprio iski taas nuoren bikinimallin – kaikki ex-naiset melkein toistensa klooneja: Erottaisitko toisistaan? - Viihde - Ilta-Sanomat

Sarjadeittailija Leonardo DiCaprio iski taas nuoren bikinimallin – kaikki ex-naiset melkein toistensa klooneja: Erottaisitko toisistaan?

Ikuiseksi poikamieheksi kutsuttu Leonardo DiCarpio on jälleen yhdistetty mallikaunottareen.

8.7.2016 16:12

Leonardo DiCaprio on tullut tunnetuksi näyttelijäntyönsä ohella erittäin kauniista naisystävistään. Pitkiin, hoikkiin ja nuoriin malleihin mieltynyt DiCaprio on deittaillut arvioiden mukaan ainakin yhdeksää mallikaunotarta. Suurin osa heistä on entisiä tai nykyisiä Victoria’s Secret -alusvaatemalleja, tai Sports Illustratedin bikinimalleja.

Us Weekly kertoo DiCaprion iskeneen silmänsä jälleen uuteen malliin. Nyt käsipuolessa keimailee Sports Illustratedin bikinimalli ja Victoria’s Secretin alusvaatemalli, 24-vuotias tanskalaiskaunotar Nina Agdal.

Nina Agdalin huhutaan olevan DiCaprion uusi kulta.­

Lehden mukaan Dicaprio, 41, on jo jonkin aikaa tapaillut Agdalia, ja vienyt tanskalaisseireenin jopa omistamalleen saarelle Bahamalla.

– Se on todella vapaata tapailua, DiCaprion lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

DiCaprion aikaisempiin valloituksiin lukeutuvat mm. Victoria’s Sectret -malli Chelsey Weimar, Sport’s Illustrated -malli Kelly Rohrbach, Victoria’s Secret -malli Toni Garrn, sekä huippumallit Bar Refaeli ja Gisele Bundchen.

DiCapriolla on huhuttu olevan sutinaa myös poptähti Rihannan kanssa.

DiCaprio seurusteli Gisele Bundchenin, 35, kanssa vuosina 2000-2005.­

Toni Garrnista, 24, DiCaprio erosi 2014. Pian eron jälkeen kuvioihin astuikin Kelly Rohrbach.­

Bar Refaelin, 31, kanssa näyttelijätähti viihtyi 2006-2011. Refaelin uskotaan jättäneen DiCarpion, koska miehellä ei ollut kiinnostusta mennä naimisiin tai perustaa perhe.­

Kelly Rohrbach, 26, nähtiin Leonardo DiCaprion käsipuolessa vielä viime syksynä. Pari erosi tammikuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?