Satuhäät-morsiamen hyvin paljastavalle hääpuvulle sataa rajua kritiikkiä katsojilta – ”Nännit näkyy” - Viihde - Ilta-Sanomat

Satuhäät-morsiamen hyvin paljastavalle hääpuvulle sataa rajua kritiikkiä katsojilta – ”Nännit näkyy”

Maanantaina nähdyssä toiseksi viimeisessä Satuhäät-jaksossa juhlittiin Kemissä asuvien Jennan ja Jukka-Pekan häitä.

Jenna ja Jukka-Pekka menivät viime heinäkuussa naimisiin.­

7.7.2016 17:10

Kemiläiset Jenna Pöyry, 24 ja Jukka-Pekka Koukkari, 25, vihittiin Kemin kirkossa viime vuoden heinäkuussa. Satuhäät-jakso nähtiin televisiossa maanantaina.

Nuorella hääparilla on myös jo kaksi lasta, Jenika ja Jimi. Lapsilla on alle vuosi ikäeroa.

Pari tapasi toisensa ensimmäisen kerran syksyllä 2009. Tiet kuitenkin erkanivat, kun Jukka-Pekka aloitti armeijan. Vuonna 2013 he kohtasivat uudestaan yökerhossa, ja alkoivat taas tapailla.

– Aika monesti petyin sen puheisiin. Oli sellainen olo, että olen varmaan sitten tässä ainoa, joka välittää, Jenna muistelee jaksossa.

Yllätysraskaus sinetöi suhteen

Maaliskuussa 2013 Jenna huomasi olevansa raskaana.

– Kumpikin oli sokissa, kun ei tiedetty, että mitä tässä nyt tapahtuu. Toki oltiin onnellisia siitä, että lapsi on tulossa, Jenna kertaa tunteitaan.

– Ajattelin aluksi, että valehteleeko se. Uskoin sitten vähitellen. Se oli aivan yllätys itselle, Jukka-Pekka puolestaan sanoo.

Pari alkoi lopulta varsinaisesti seurustella vasta esikoistyttären syntymän jälkeen loppuvuonna 2013.

– Kun oltiin niin paljon tekemisissä, niin huomasin, että minähän olen ihastunut tuohon ja voisin alkaa seurustellakin, vaikkei ollut kokemusta siitä, Jukka-Pekka sanoo jaksossa.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut paria kertomaan nykykuulumisiaan.

”Yksinkertaisesti väärän kokoinen”

Kuluva Satuhäät-kausi huipentuu ensi viikon maanantaina, kun tv:ssä nähdään viimeinen jakso. Ohjelmaa on perinteisesti kommentoitu kiivaasti sosiaalisessa mediassa – pääasiassa Twitterissä.

Myös Jennan ja Jukka-Pekan kesähäät keräsivät runsaasti kommentteja. Twitterissä arveltiin, että morsiamen hääpuku saattoi olla hänelle hieman liian pieni ja paljastavan liikaa povea.

Jenna oli valinnut hääpuvukseen perinteistä poiketen fuksianpunaisen luomuksen, jonka yläosa oli koristeltu hopeisilla yksityiskohdilla. Häätyylin täydensivät hopeiset korut ja valkoinen hääkimppu.

Toivottavasti jakson aikana selviää morsiamen puvun alkuperä (liikkeestä, ebaysta?), kun se yksinkertaisesti on väärän kokoinen. #satuhäät— Susanna Kuhanen (@minitonttu) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Toivottavasti jakson aikana selviää morsiamen puvun alkuperä (liikkeestä, ebaysta?), kun se yksinkertaisesti on väärän kokoinen, Twitterissä kirjoitettiin jakson aikana.

Hieman nafti asu tuolla morsiamella, kun meinaa varustus pullahtaa esiin. #satuhäät @YLETV2— Tommi S.P Myllys (@tommimyllys) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Haluaisin kävellä tv-ruudusta sisään ja kääriä ton morsiammen ylävartalon johonkin peittoon 🙈 #satuhäät #nännipiha #playboy— Rosanna (@rxnn) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haluaisin kävellä tv-ruudusta sisään ja kääriä ton morsiammen ylävartalon johonkin peittoon, toinen katsoja puolestaan kommentoi.

Twitterissä myös kommentoitiin hääpuvun olevan niin paljastava, että siinä saattaa vilauttaa vahingossa.

Nännit näkyy. #satuhäät— Tuukka (@DrTuukka) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monta kertaa morsiammen nännit vilahtaa jakson aikana? Over/under 5,5 kertaa. #satuhäät— Jani Laakso (@LaaksoJani) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksi Twitterin käyttäjä myös kyseli, onko joku jo laskenut, montako kertaa Jenna joutui nostamaan hääpukuaan ylemmäksi.

Joko täällä oli laskuri kuinka monta kertaa morsian on nostanut hääpukuansa ylemmäksi? 👰 #satuhäät— Annukka Timonen (@AnnukkaTimonen) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterissä lisäksi toivottiin hieman ilkeämielisesti, että Satuhäät-pareille kerrottaisiin, millaiset vaatteet näyttävät hyvältä.

Toivon vilpittömästi onnea kaikille #satuhäät pareille, mut joskus ajattelen, että kertoispa joku heille, millaiset vaatteet näyttää hyvältä— Kattis_1 (@1Kattis) 4. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?