Uniikin kanssa kihlat purkanut Eevi Teittinen avautuu erosta: ”En ollut valmis siihen kaikkeen vielä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uniikin kanssa kihlat purkanut Eevi Teittinen avautuu erosta: ”En ollut valmis siihen kaikkeen vielä”

Fitness-kisaaja Eevi Teittinen kirjoittaa blogissaan epäonnistumisen tunteista eron hetkellä.

Eevi Teittinen ilmoitti blogissaan viime viikolla, että hän ja Uniikki ovat eronneet.­

6.7.2016 21:30

Viime viikolla rap-artisti Uniikista, eli Dan Tolppasesta, eronnut fitness-kisaaja Eevi Teittinen kuvailee blogissaan eron jälkeisiä tuntemuksiaan. Pariskunta kihlautui viime kesänä mahtipontisesti Blockfest-festivaalin lavalla, mutta viime viikolla Teittinen ilmoitti blogissaan parin purkaneen kihlat.

Teittinen kertoo blogissaan, ettei koe epäonnistuneensa elämässä eron vuoksi.

– Vaikka asiat eivät menisikään kuten olisin alun perin suunnitellut, ei se tarkoita että siitä täytyisi kokea epäonnistumisen tunteita – toki niitäkin saattaa tulla, eikä niitä kannata myöskään haudata.

Eevi Teittinen kertoo tahtovansa ottaa nyt aikaa itselleen.­

– Vaikka häitä ei tullutkaan, eikä kotini täyty lapsien kiljahteluista, on elämässä paljon muita ihania, iloitsemisen arvoisia asioita, Teittinen toteaa ja jatkaa.

– Ehkä en ollut valmis siihen kaikkeen vielä. Uskon että kaikella tälläkin on tarkoituksensa. Yhteinen matkamme Danin kanssa oli ehdottomasti merkityksellinen meille molemmille, vaikka emme sitä yhdessä loppuun kulkeneetkaan. Tiedän että me molemmat tulemme löytämään ne oikeat.

Vastakihlautuneet Eevi Teittinen ja Uniikki esittelevät kihlasormuksiaan Blockfesteillä 22. elokuuta 2015.­

Teittinen kiittää rinnallaan pysyneitä ystäviä.

– Nyt elämän virta päätti järjestää niin, että saan elää vielä täysin toista elämänvaihetta. Vaikka tämä tuntuu pikakelaukselta taaksepäin, otan sen nyt ilolla vastaan. Aion tutkailla sitä niin kuin en olisi koskaan sitä päässyt edes elämään. Olenhan tullut pitkän matkan viime kerrasta.

Teittinen toteaa, että vain käsittelemällä ja hyväksymällä asiat voi eheytyä ja päästä eteenpäin elämässä.

– Olisin epäonnistunut, jos en olisi elänyt. Olisin epäonnistunut, jos en olisi kasvanut ihmisenä, Teittinen kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?