Top Gearin juontaja otti loparit – ”Yritin parhaani, mutta joskus se ei vain riitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Top Gearin juontaja otti loparit – ”Yritin parhaani, mutta joskus se ei vain riitä”

Auto-ohjelma Top Gearin juontaja Chris Evans on ilmoittanut siirtyvänsä syrjään vain yhden tuotantokauden jälkeen.

4.7.2016 18:19

Chris Evansin pesti Top Gearin juontajana jää vain yhden tuotantokauden mittaiseksi. Asia ilmenee Evansin, 50, maanantaisesta twiitistä, jossa hän ilmoittaa jättävänsä ohjelman.

Stepping down from Top Gear. Gave it my best shot but sometimes that's not enough. The team are beyond brilliant, I wish them all the best.

– Astun sivuun Top Gearista. Yritin parhaani, mutta joskus se ei vain riitä. Tiimi on loistava, toivon heille kaikkea hyvää.

Stepping down from Top Gear. Gave it my best shot but sometimes that's not enough. The team are beyond brilliant, I wish them all the best.— Chris Evans (@achrisevans) 4. heinäkuuta 2016

Top Gearista ei ole enää uskaltanut käyttää termiä suosikkiohjelma sen jälkeen, kun ohjelman edellinen juontaja Jeremy Clarkson pistettiin vaihtoon. Uudessa komennossa BBC:n suursatsaus alkoi kärsiä katsojakadosta: uusitun ohjelman avausjakso ei saavuttanut viiden miljoonan katsojan tavoitetta.

Eilen esitettyä, kuluneen tuotantokauden sunnuntainen päätösjakso ”saavutti” pohjalukemat: sitä seurasi enää 1,9 miljoonaa silmäparia - eli siis lähes miljoona vähemmän kuin vielä viikkoa aiemmin esitettyä jaksoa.

Radiojuontajana kunnostautunut Evans sai Top Gear -pestissään kritiikkiä niskaansa. Stressaantuneen juontajan kerrotaan myös kiukutelleen ja tiuskineen tiiminsä jäsenille kuvausten aikana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?