Ikinuori Eini, 55, elämänsä kunnossa Iskelmä-festareilla – pyöritteli lanteitaan piukoissa nahkasortseissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ikinuori Eini, 55, elämänsä kunnossa Iskelmä-festareilla – pyöritteli lanteitaan piukoissa nahkasortseissa

70-luvulla pinnalle noussut iskelmälaulaja Eini villitsi yleisöä Iskelmä-festareilla.

Eini esiintyi lauantain myöhäisillassa Iskelmäfestareilla Jämsässä.­

3.7.2016 13:08

Laulajatähti Eini, 55, esiintyi lauantain myöhäisillassa täydelle yleisölle Iskelmä-festareilla Jämsässä. Keikka alkoi kello 24 Himos Areenalla. Suomalaisten kestosuosikki Eini ei vaikuttanut vanhentuneen päivääkään: upeassa kunnossa oleva laulaja keinutteli rohkeasti lanteitaan ja tanssitti yleisöä.

Eini viettää ensi vuonna 40-vuotistaiteilijajuhlaansa.­

Tähti oli pukeutunut keikalle nuorekkaisiin nahkasortseihin, mustaan pusakkaan ja aurinkolaseihin. Vaaleansävyiset hiukset hulmusivat auki keikalla.

Laulaja esiintyi villisti nahkasortseihin sonnustautuneena.­

Eini nousi tunnetuksi jo 70-luvulla kappaleellaan Yes Sir, alkaa polttaa. Eini on julkaissut urallaan 12 studioalbumia ja lukuisia kokoelmalevyjä. Hänen musiikkityylinsä on vaihdellut perinteisemmästä iskelmästä meneviin tanssikappaleisiin ja discohitteihin.

Eini on kertonut suosivansa pukeutumisessa nuorekasta tyyliä.­

Eini pyrki Suomen edustajana euroviisuihin tänä keväänä osallistumalla Uuden Musiikin Kilpailuun. Hän ei kuitenkaan selviytynyt kilpailusta viisuihin asti. Eini osallistui Suomen euroviisukarsintoihin jo vuonna 1996 kappaleellaan Aina sun luonas. Tuolloinkaan Eini ei päässyt edustamaan mukaan viisuihin.

Eini päivitti kiitokset yleisölleen myös Instagram-tililleen.

– Upea HIMOS ja Upea KESÄ, Eini kirjoittaa.

Eini on kertonut IS:n haastattelussa kärsivänsä jonkinasteisesta esiintymisjännityksestä. Esiintymiskammosta ei ollut jälkeäkään illan hämärtyessä Iskelmäfestareilla.

– Pelkäsin kauheasti koko esiintymistilannetta. Olen aina jännittänyt hirveästi esiintymisiä, ollut perusujo, arka ja vetäytyvä, Eini sanoi IS:n haastattelussa ennen tämän vuoden UMK:ta.

Eini kertoi samassa haastattelussa kiinnittävänsä paljon huomiota siihen, millaisia vaatteita pukee ylleen keikoille.

– Seuraan tosi tarkkaan nuoria ja heidän trendejään. Tykkään olla täällä nuorten joukossa, sillä heistä saa ihanaa, hyvää energiaa, Eini sanoi tarkoittaen UMK:ta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?