Ruuvit löysällä -sarjan Caroline Aherne kuoli 52-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruuvit löysällä -sarjan Caroline Aherne kuoli 52-vuotiaana

Suosittu komedianäyttelijä Caroline Aherne menehtyi kurkkusyöpään.

Näyttelijä Caroline Aherne menehtyi kurkkusyöpään.­

2.7.2016 19:30

Näyttelijä ja koomikko Caroline Aherne on menehtynyt kurkkusyöpään pitkän ja vaikean sairauden uuvuttamana. Aherne kuoli vain 52 vuoden iässä. Aiheesta uutisoi muun muassa brittilehti The Telegraph.

– Caroline Aherne on surullisesti menehtynyt taisteltuaan rohkeasti syöpää vastaan, Ahernen tiedottaja Neil Reading sanoi julkisessa tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan näyttelijä menehtyi aikaisin lauantaina kotonaan Manchesterissa. Siinä mainittiin myös, että Ahernen perhe pyytää yksityisyyttä surutyön aikana.

Brittien rakastama näyttelijä muistetaan erityisesti BBC:n komediasarjasta Ruuvit löysällä, jossa tähti näytteli useissa vaihtuvissa rooleissa. Hänet muistetaan myös hyvin tilannekomediasta Sohvanvaltaajat, jota esitettiin Suomessa 2000-luvun alussa Ylen TV1-kanavalla.

Kuva televisiosarjasta Sohvanvaltaajat. Ylhäällä vasemmalla suruvalittelunsa julkaissut näyttelijä Ralf Little, ylhäällä keskellä Caroline Aherne.­

Aherne on esiintynyt myös aika ajoin suositussa televisio-ohjelmassa Sohvaperunat vuodesta 2013 eteenpäin. Viime kuukausinaan hän joutui ohjelman katsojien suruksi peruuttamaan useita esiintymisiään ohjelmassa sairautensa takia.

Aherne oli rakastettu komedianäyttelijä, mutta hän kärsi uransa aikana masennuksesta ja alkoholiriippuvaisuudesta.­

Aherne on kärsinyt terveysvaikeuksista jo vuosikausia. Hän kärsi muun muassa alkoholiriippuvaisuudesta ja masennuksesta, joiden vuoksi häntä on hoidettu vuosien varrella Lontoossa sijaitsevalla, kalliilla yksityisklinikalla.

Useat julkkikset ovat muistelleet suosittua näyttelijää sosiaalisessa mediassa.

Thing is, amidst all sadness Caroline would now say something grounded, incisive, and hilarious. I can't think of anything, but she would.— Ralf Little (@RalfLittle) 2. heinäkuuta 2016

– Juttu on niin, että kaiken surun keskellä Caroline sanoisi jotain tilanteeseen sopivaa, veitsenterävää ja huvittavaa. Minulla ei tule mitään mieleen, mutta hänellä kyllä tulisi, Sohvanvaltaajat-sarjassa myöskin näytellyt Ralf Little kirjoittaa.

Oh God No. Caroline Aherne Rest in Peace Beautiful xxxxx— Robbie Williams (@robbiewilliams) 2. heinäkuuta 2016

– Lepää rauhassa, kaunis Caroline Aherne, kirjoittaa laulaja Robbie Williams.

Very sad to hear of Caroline Aherne's passing. Such a talented writer and performer. She could make you smile immediately. Such funny bones.— edgarwright (@edgarwright) 2. heinäkuuta 2016

– Erittäin surullista kuulla, että Caroline Aherne on menehtynyt. Niin lahjakas kirjoittaja ja esiintyjä. Hän sai sinut hymyilemään välittömästi, sanoo puolestaan ohjaaja Edgar Wright.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?