Suorassa lähetyksessä riehaantuneelle tv-juontajalle kävi köpelösti – povi paljastui kesken villin tuuletuksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Suorassa lähetyksessä riehaantuneelle tv-juontajalle kävi köpelösti – povi paljastui kesken villin tuuletuksen

Puertoricolaiselle tv-juontajalle kävi nolo kömmähdys kesken suoran lähetyksen.

1.7.2016 7:44

Tv-juontaja Sonya Cortés oli niin riehakkaalla tuulella Lo Sé Todo -ohjelman kuvauksissa, että naisen kaula-aukko ei pysynyt menossa mukana. Cortés innostui tanssahtelemaan viihdeohjelman suorassa lähetyksessä ja kiipeämään pöydälle.

Valkoiseen, olkapäät paljastavaan paitaan pukeutunut Cortés pomppasi pöydälle, jolloin paidan dekoltee livahti alas. Cortésin rinta pakeni puserosta.

TV presenter suffers major wardrobe malfunction live on airhttps://t.co/VIpCfdecoJ pic.twitter.com/W4PR6f02n4— Mirror Weird News (@MirrorWeirdNews) 30. kesäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, niin katso se tästä.

Juontaja kiljaisi huomatessaan kaula-aukkonsa valahtaneen. Myös ohjelman miesjuontaja riensi urhoollisesti pelastamaan Cortésin vilautukselta ja yritti peitellä povea kädellään.

Cortés korjasi kaula-aukon nopeasti, mutta tästä huolimatta juontajan vilautukselle on irvailtu laajasti Puerto Ricossa. Cortés itse on suhtautunut noloon kömmähdykseen huumorilla.

– Sonya Cortés oli niin innoissaan, että tuli esitelleeksi toisen kaksosistaan katsojille, Primera Hora -sivusto kirjoittaa.

Videoklippi Cortésin riehaantumisesta on levinnyt myöskin sosiaalisessa mediassa.

Katso video myös tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?