Yllätysero: Eevi Teittinen ja Uniikki purkivat kihlansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätysero: Eevi Teittinen ja Uniikki purkivat kihlansa

Fitnessmalli Eevi Teittinen ja rap-artisti Uniikki ovat eronneet.

Dan ”Uniikki” Tolppanen ja Eevi Teittinen ovat eronneet.­

28.6.2016 16:33 | Päivitetty 28.6.2016 16:53

Rap-artisti Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen ja fitnessmalli sekä personal trainer Eevi Teittinen ovat purkaneet kihlauksensa.

Teittinen kertoi erosta blogikirjoituksessa, joka on sittemmin poistettu.

Teittinen kirjoitti poistetussa blogikirjoituksessa parin pohtineen pitkään, jatkaisivatko seurusteluaan vai eivät. Lopulta pari päätyi purkamaan kihlat.

– Olemme hyviä ystäviä, mutta päämäärämme ovat kovin erilaiset ja toiveemme tulevaisuudesta eivät valitettavasti kulje yhtäläistä polkua, Teittinen kirjoitti.

– En tiedä voisinko tätä paremmin sanoa – rakastamme toisiamme, mutta emme ole enää rakastuneita toisiimme. En tiedä löytyykö täältä aidompaa ja parempaa ystävää, mutta uskomme että kumppaneina emme toisillemme enää sovi.

Eevi Teittinen ja Uniikki esittelivät tuoreita kihlasormuksiaan viime kesänä Tampereen Blockfesteillä.­

Uniikki kosi Teittistä viime kesänä suurieleisesti Tampereen Blockfestissä pyydettyään häntä lavalle Tikis -biisinsä jälkeen. Räppäri kosi tyttöystäväänsä täysin yllättäen polvistumalla lavalle.

– Onneksi Eevi sanoi kyllä! Joutui vähän jännittämään vastausta. Jos olisi tullut ei, olisin varmaan joutunut juomaan kossupullon ja mennä katuojaan itkemään, Uniikki nauroi tuolloin IS:lle.

Uniikki ja Teittinen ehtivät jo aiemmin peruuttaa kesähäänsä.

Erosta kertoi ensin Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?