Erottaisitko toisistaan? Juontaja Sami Kuronen on aivan samannäköinen kuin islantilainen jalkapalloilija! - Viihde - Ilta-Sanomat

Erottaisitko toisistaan? Juontaja Sami Kuronen on aivan samannäköinen kuin islantilainen jalkapalloilija!

Sami Kuronen hauskuuttaa Instagram-seuraajiaan kuvaparilla. – Kuin kaksi marjaa, toteaa Kuronen kuvatekstissä.

28.6.2016 7:52

Juontaja Sami Kuronen on julkaissut Instagram-tilillään hauskan kuvaparin itsestään ja islantilaisjalkapalloilija Birkir Bjarnasonista. Kuvatekstissä Kuronen toivottaa Islannille onnea sen voitettua Englannin maanantai-iltaisessa ottelussa lukemin 2–1.

– Kuin kaksi marjaa, Kuronen on kirjoittanut myös kuvatekstiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Eräs kuvaan kommentoineista Instagram-käyttäjistä toteaa, että erottaisi kyllä henkilöt toisistaan, mutta tiukkaa se tekisi. Vaikka islantilaisjalkapalloilija ja suomalaisjuontaja muistuttavat ulkoisesti hyvin paljon toisiaan, on heillä kansalaisuuden lisäksi myös muuta eroa: nimittäin ikäero.

Birkir Bjarnason juoksi tukka hulmuten eilisessä Islanti–Englanti-ottelussa.­

Islannin maajoukkueessa pelaava ja FC Baselia edustava Birkir Bjarnason on nimittäin Radio Suomipopin arki-iltapäivälähetystä juontavaa Sami Kurosta 14 vuotta nuorempi. Bjarnason täytti toukokuussa 28 vuotta, kun Kuronen taas vietti alkuvuodesta 42-vuotissyntymäpäiväänsä.

Sami Kuronen taasen on totuttu näkemään televisioruudussa hieman rauhallisimmissa merkeissä, kuten tässä kuvassa Temptation Island Suomen juontajana.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?