Onko tässä tosi-tv:n kaikkien aikojen pohjakosketus? Julkinen seksi huipentui aplodeihin – katsojat järkyttyivät

Brittiläisen Love Island -tosi-tv-ohjelman katsojat kauhistelevat televisiossa nähtyä tapahtumaketjua.

Malin Andersson ja Terry Walsh joutuivat hyvästelemään toisensa keskiviikon jaksossa, kun Malin äänestettiin ulos saarelta.

26.6.2016 20:48

Britannian televisiossa parhaillaan pyörivä tosi-tv-sarja Love Island on nostattanut maassa runsaasti keskustelua. ITV2:n ohjelmassa 12 sinkkua matkustaa ”rakkaussaarelle” tunnustelemaan, josko keskinäiset kemiat kohtaisivat.

Ensimmäinen kohu nousi, kun Miss Iso-Britannia Zara Holland joutui luopumaan tittelistään harrastettuaan seksiä Love Island -talossa.

Missiorganisaatio ilmoitti Twitterissä joutuvansa erottamaan Hollandin sen jälkeen, kun hän oli harrastanut seksiä tosi-tv-tähti Vicky Pattinsonin ex-poikaystävä Alex Bowenin kanssa viime viikon keskiviikkona esitetyssä jaksossa.

Miss Iso-Britannia Zara Holland joutui luopumaan tittelistään Love Islandin sekoilun vuoksi.

– Pyrimme siihen, että missimme edustavat positiivisuutta nyky-yhteiskunnassa. Toivomme missiemme olevan vahvoja, positiivisia roolimalleja, missiorganisaation julkaisemassa tiedotteessa todettiin.

Sama meno on näyttänyt jatkuvan, sillä nyt brittimediat uutisoivat toisenkin parin lemmiskelleen ohjelmassa. Daily Mail kertoo katsojien järkyttyneen, kun kaksi asukasta harrasti seksiä tämän viikon keskiviikon jaksossa muiden asukkaiden katsellessa vieressä.

 

Malin Andersson, 23, ja Terry Walsh, 28, puuhailivat kaikessa rauhassa parisängyssä peiton alla, ja muun muassa Adam Maxted, Cara De La Hoyle ja Nathan Massey olivat samassa huoneessa viereisillä sängyillä.

Terry ja Malin löysivät toisensa saarella.

Daily Mailin mukaan saarella on lemmiskelty ahkeraan, mutta nyt kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun se tapahtuu valot päällä ja vieläpä yleisön edessä. Vierestä seuraajat jopa kommentoivat aktia naureskellen.

Kaiken huipuksi ihmiset taputtivat sen jälkeen, kun Malin ja Terry olivat lopettaneet puuhansa.

Saaren muut asukkaat kommentoivat parin lemmenleikkejä innokkaasti.

Twitterissä jakso otettiin vastaan äkäisenä.

– Love Island saa minut voimaan pahoin. Miten pystyt harrastamaan seksiä ihmisten katsellessa ja kommentoidessa asentoja, yksi ohjelman katsoja paheksui.

Akti tapahtui monen silmäparin katsellessa, vaikkakin peiton alla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?