Janna Hurmerinta perui keikkansa ja kirjoitti paljon puhuvan kuvapäivityksen: ”Oli otettava vähän aikaa itselleni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Janna Hurmerinta perui keikkansa ja kirjoitti paljon puhuvan kuvapäivityksen: ”Oli otettava vähän aikaa itselleni”

Alkuvuodesta eronnut Janna Hurmerinta nauttii kesästään ja suunnittelee jo tulevaa.

Janna Hurmerinta erosi alkuvuodestaan entisen kumppaninsa Junon kanssa. Nyt hän aikoo pitää keikkataukoa kesän yli.­

23.6.2016 20:00

Muusikko Janna Hurmerinta erosi ex-miehensä Junon, oikealta nimeltään Jon Korhosen kanssa alkuvuodesta vain puoli vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Pariskunta juhli näyttäviä ja kauniita häitä viime elokuussa, mutta liitto ajautui yllättäen nopeasti karille. Janna jätti avioerohakemuksen yksin Vantaan käräjäoikeuden käsiteltäväksi helmikuussa.

Janna on kertonut haastatteluissa useaan otteeseen eron jälkeen, että eroprosessi on ollut hänelle todella raskas.

– Kaikille ihmisille tapahtuu elämässä vastaavanlaisia asioita, kuten suhteiden päättymisiä. Mielestäni on ihan ok olla eron jälkeen niin sanotusti paskana ja myös ilmaista tunteensa, Janna sanoi IS:n haastattelussa maaliskuussa.

Janna on ammatiltaan pianisti, lauluntekijä ja poplaulaja. Fanit ovat odotelleet kevään mittaan ilmestyväksi uutta musiikkia, mutta siihen Janna ei ole ollut vielä kykeneväinen.

Nyt hän julkaisi Instagramissa paljon kertovan Instagram-päivityksen.

– Moikka jengi! Halusin kirjoittaa teille vähän updatea siitä missä mennään. Keväällä suunnitelmissa oli, että julkaisen uutta musaa jo kesäksi. Suunnitelmissa oli myös tehdä paljon keikkoja taas tänä kesänä. Kevät oli kuitenkin mulle tosi raskas henkisesti ja nyt oli otettava vähän aikaa itselleni. Päätin pitää vielä tämän kesän keikkataukoa, jotta voin keskittyä levyntekoon, Janna kirjoittaa.

– Uuden musan suhteen on mahtava fiilis ja voin kertoa että niin hienoja juttuja tulossa! Just wait for it. Yksi keikka kuitenkin kesällä on ja se on Helsinki Pride puistojuhlassa 2.7. Toivottavasti nähään siellä mahdollisimman monen kanssa! Ja sit syksymmällä nähään taas uuden musan ja keikkojen merkeissä ja mennään sit täysillä!! Paljon rakkautta kesään ja ihan juhannusta! Love, Janna, päättyy kirjoitus.

Janna on vaikeiden aikojen keskellä koettanut ottaa aikaa myös lomailulle. Hän kävi aiemmin keväällä lyhyellä lomalla Roomassa omissa oloissaan. Laulaja on myös julkaissut Instagramissa hyväntuulisia kesäkuvia aivan viime päivinä.

Jos kuvat eivät näy laitteellasi, katso ne täältä ja täältä.

Laulajakaunotar kävi myös kevään aikana Ranskan Nizzassa Kalle Palanderin ja tämän vaimon Riina-Maijan vieraana. Matkan aikana kuvattiin tulevana syksynä televisiossa nähtävä ohjelma Riemuloma Palandereilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?