Ihmiset ymmällään: Näyttelijä julkaisi kuvan tyttöystävänsä ja kaksostyttäriensä kanssa – arvaatko kuka blondeista on kuka? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmiset ymmällään: Näyttelijä julkaisi kuvan tyttöystävänsä ja kaksostyttäriensä kanssa – arvaatko kuka blondeista on kuka?

Näyttelijä Dean Gaffneyn julkaisemasta perhepotretista on vaikea arvata, että kuka kuvan kaunottarista on hänen nuori tyttöystävänsä.

Dean Gaffney julkaisi perhepotretin. Mutta kuka on kuka?­

22.6.2016 18:37

East Enders -saippuasarjasta tuttu näyttelijä Dean Gaffney on herättänyt ihmetystä Instagramissa julkaisemallaan perhepotretilla. Kuvassa Gaffney, 38, poseeraa tytärtensä Charlotten ja Chloen, sekä nuoren tyttöystävänsä kanssa. Naiset ovat niin samannäköisiä, että miehen faneilla on ollut vaikeuksia tunnistaa kuvasta ketkä ovat hänen 19-vuotiaat kaksostyttärensä ja kuka on hänen 23-vuotias tyttöystävänsä Rebekah Ward.

– Jokaisen miehen takana on nainen. Minulla niitä on kolme! näyttelijä kirjoittaa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Dean Gaffney tapasi nuoren rakkaansa huhtikuussa. Somekuvista päätellen uusi rakas on hyvissä väleissä näyttelijän tytärten kanssa.­

Gaffneyn julkaisema kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa vinhaa vauhtia. Kuvalle on naureskeltu laajasti myös brittilehdissä.

Instagramissa fanit leikkivät arvauspeliä ja yrittävät tunnistaa kuvasta tyttöystävä Rebekahin.

– Jokainen näistä tytöistä voisi olla hänen tyttöystävänsä. Kaikkihan näyttävät ihan samalta! Instagramissa tuskaillaan.

– Tämän on pakko olla joku kompakysymys. Onko tyttöystävä oikealla, vai kenties keskellä? eräs fani pohtii.

Gaffney myöhemmin selvensi asiaa julkaisemalla yhteiskuvan hänestä ja mallina työskentelevästä nuoresta rakkaastaan. Kuvassa vasemmalla poseerannut blondi on hänen Rebekah-rakkaansa.

Katso kuva myös tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?