Sara Forsberg kertoo terveyshuolistaan videolla – kärsii vakavasta unettomuudesta, laiminlyönyt lääkkeensä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg kertoo terveyshuolistaan videolla – kärsii vakavasta unettomuudesta, laiminlyönyt lääkkeensä

Sara Forsberg, artistinimeltään SAARA, kertoo laiminlyöneensä täydellisesti terveytensä.

22.6.2016 9:17

Kielivideoillaan YouTube-sensaatioksi noussut Sara Maria Forsberg on viettänyt jonkin aikaa hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Syy siihen selvisi Forsbergin keskiviikkoaamuna julkaisemallaan videolla.

– Minulla ei ole ollut aikaa eikä inspiraatiota tehdä videoita. Olen jopa tuntenut oloni välillä oudon surulliseksi päivien ajan. Koska videoideni tarkoitus on tehdä muut iloiseksi, niiden sisältö ei ole aitoa, jos olen itse onneton, Forsberg, 22, kertoo.

Hän sanoo olleensa ”superkiireinen” julkaistuaan EP:nsä kuukausi sitten. Sen jälkeen työkiireet ja stressi ovat ajaneet hänet hermoromahduksen partaalle.

– Olen laiminlyönyt terveyteni totaalisesti. Se on tuottanut minulle paljon ongelmia. Olen kärsinyt vakavasta unettomuudesta stressin vuoksi enkä ole ottanut astmalääkkeitäni tai muitakaan lääkkeitäni, Forsberg sanoo suoraan.

– Olen ollut aivan rikki. Olen tehnyt töitä kuin hullu, en ole kuntoillut ja syönyt pelkkää roskaa. Se on aiheuttanut myös ruoansulatukseen liittyviä ongelmia, jos tiedätte mitä tarkoitan. Se ei ole hauskaa, eikä myöskään kaunista.

Forsberg vakuuttaa kuitenkin saavansa itsensä takaisin kuntoon eikä halua huolestuttaa fanejaan.

– Toivon että te ymmärrätte. Yritän tästedes postailla niin monia YouTube-videoita kuin mahdollista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?