Ei ole kivaa! Kuvat tivolissa mököttävästä pikkupojasta leviävät maailmalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Ei ole kivaa! Kuvat tivolissa mököttävästä pikkupojasta leviävät maailmalla

21-vuotias Katana hämmmästyi, kun vei veljenpoikansa ”viihtymään” tivoliin.

20.6.2016 10:38

Sosiaalisessa mediassa hauskuuttaa parhaillaan kuvakollaasi pikkupojasta, jolla näkyy olevan todella tylsää, kurjaa ja muutoinkin mälsää tivolissa.

Kyseessä on missisippiläisen, 21-vuotiaan Katanan veljenpoika, jonka nuori nainen vei tivoliin viihtymään.

Buzzfeedille antamassaan haastattelussa Katana kertoi uskoneensa veljenpojan rakastavan tivolia ”kaikkien niiden äänien, kirkkaiden valojen ja ruoan tuoksun” vuoksi.

Mutta veljenpoika D’Quadre ei kuitenkaan viihtynyt. Ei sinnepäinkään.

When your nephew is so over the fair... pic.twitter.com/a20axfWi3v— METRA BOOMIN (@TheeHeartthrob) 5. kesäkuuta 2016

Syystä tai toisesta D’Quadre-raukka istua kökötti kaikissa laitteissa suupielet alaspäin. Katanan mukaan veljenpojan mökötys tuli yllätyksenä, sillä pikkumies ei ollut huonolla tuulella eikä vastustellut laitteisiin menemistä.

– Jos hän on peloissaan tai ei vain tahdo tehdä jotain, hän kyllä antaa meidän tietää siitä itkemällä, D’Quadren äiti Shandricka McLaurin kertoi.

– Kun poistuimme tivolista, hän (veljenpoika) alkoi osoitella sitä nauraen. Emme silti saaneet selville, nauttiko hän siitä vai ei, Katana kummasteli.

Oli miten oli, kuvat kurjistuneesta veljenpojasta levisivät pian kulovalkean tavoin. Ne ovat myös vähemmän yllättäen synnyttäneet hupaisia meemejä, joista on tykätty kovin.

Tässä yksi niistä:

them: ur depressed bc you never leave the house !!! go out and do something fun, you'll see!!me: pic.twitter.com/iSfBhE5ZZH— g (@yung401k) 5. kesäkuuta 2016

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?