Katso kaunis kuvakollaasi! Onko Albanialla EM-kisojen kuumimmat kannattajat? – ”Yksi fani kysyi, menisinkö hänen kanssaan naimisiin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Albanialaiskaunottaret Rike Roci ja Irid Oxa ovat herättäneet huomiota EM-kisakatsomossa.­

Katso kaunis kuvakollaasi! Onko Albanialla EM-kisojen kuumimmat kannattajat? – ”Yksi fani kysyi, menisinkö hänen kanssaan naimisiin”

Jalkapallon EM-kisoissa historiaa tehnyt Albania on saanut nauttia kovasta - ja kauniista - kannustuksesta.


20.6.2016 8:00

Albania järjesti jättiyllätyksen A-lohkon päätöskierroksella, kun se voitti sunnuntaina Romanian 1–0. Viimeinen alkulohkopeli oli maalle historiallinen, sillä se saalisti siinä sekä ensimmäisen maalinsa että voittonsa EM-tasolla.

Voitto oli varmasti nannaa Albanian faneille, jotka ovat herättäneet huomiota komean kannustuksensa lisäksi myös kauneudellaan.

Kaikissa kolmessa alkulohkon ottelussa tv-kamerat ovat poimineet punamustasta katsomosta toinen toistaan kauniimpia albanialaiskaunottaria.

Erityisen paljon huomiota ovat herättäneet kaksi kaunotarta, Rike Roci ja Irid Oxa, joista on jo ehtinyt muodostua jonkinlainen ilmiö EM-katsomoissa.

Rike ja Irid ovat kääntäneet katseita EM-kisakatsomossa.­

Näyttävät naiset on noteerattu ympäri Eurooppaa. Sosiaalisen median lisäksi albanialaiskaunottaret on noteerattu laajalti vanhan mantereen lehdistössä. Muun muassa Saksan suurin lehti Bild haastatteli naisia.

– Yksi fani kysyi, menisinkö hänen kanssaan naimisiin. Se oli outo tilanne, mutta sanoin ei, Roci kertoi Bildille.

Mutta Roci ei olekaan tv-kameroiden edessä ensimmäistä kertaa. Kotimaassaan hyvin tunnettu vaaleaverikkö on osallistunut Albanian Big Brotheriin. Tummaverinen Oxa on puolestaan entinen showtyttö.

Rike Roci on osallistunut Albanian Big Brotheriin.­

Romanian kotimatkalle lähettänyt voitto antoi Albanialle mahdollisuuden päästä neljännesvälieriin yhtenä lohkokolmosista. Mikäli jatkopaikka irtoaa, kannustuksesta mahdollinen menestys ei ainakaan jääne kiinni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?