Uutistoimittaja elehti varomattomasti kesken lähetyksen – vilautti alushousunsa tv-katsojille - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutistoimittaja elehti varomattomasti kesken lähetyksen – vilautti alushousunsa tv-katsojille

Urheilutoimittaja Alina Moine keskusteli kollegansa kanssa olympialaisista, kun vilautti vahingossa ihonvärisiä alushousujaan.

18.6.2016 12:38

Fox-kanavan uutistoimittaja Alina Moine vilautti alushousujaan tv-katsojille, kun nosti itse vahingossa mekkoaan. Sittemmin viraaaliksi tulleesta videoklipistä uutisoi muun muassa Daily Mail.

Argentiinalainen uutistoimittaja Alina Moine keskusteli kollegansa Maxi Palman kanssa Rio de Janeiron olympialaisista, kun hän yllättäen viskaisi hameensa helman ylös. Vilautus paljasti Moinen ihonväriset alushousut. Mokan huomattuaan Moine kiskaisi helman nopeasti takaisin alas.

Todellisuudessa Moine vilautti alushousujaan vain lyhyen hetken, mutta kuvakaappaukset alushousut vilkkuen juontavasta toimittajasta levisivät välittömästi internetiin.

Kollega-Palma ei edes näytä huomaavan Moinen vilauttelua, vaan jatkoi juontoaan normaalisti. Loppulähetyksen ajan Moine pitää helmastaan tiukasti kiinni.

Daily Mailin mukaan vilautus tapahtui jo viime vuoden lopulla, mutta videoklipistä tuli vasta hiljattain viraalihitti. Useat ovat epäilleet, että vilautus oli tehty tarkkaan harkiten.

Lehden mukaan Moine on työskennellyt Foxin uutistoimittajana miltei kymmenen vuoden ajan ja työskentelee myös alusvaatemallina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?