Johnny Deppin lähestymiskiellon käsittely oikeudessa lykkääntyy – Amber Heardin kuuleminen siirtyy elokuulle - Viihde - Ilta-Sanomat

Johnny Deppin lähestymiskiellon käsittely oikeudessa lykkääntyy – Amber Heardin kuuleminen siirtyy elokuulle

Vain 15 kuukautta naimisissa olleet näyttelijät Johnny Depp ja Amber Heard ovat keskellä riitaisaa avioeroa.

17.6.2016 4:53

Oikeus on lykännyt näyttelijä Johnny Deppin saamaan lähestymiskieltoon liittyvää kuulemista elokuun alkuun asti, Reuters uutisoi. Johnny Depp sai toukokuussa lähestymiskiellon vaimoaan Amber Heardia, 30, kohtaan. Heard oli vaatinut lähestymiskieltoa miehelleen, sillä hän kertoi Deppin pahoinpidelleen häntä toistuvasti parisuhteen aikana. Lisäksi hän kertoi pelkäävänsä turvallisuutensa puolesta.

Heardin oli ollut määrä todistaa oikeudessa tänään perjantaina, mutta kuuleminen siirtyy elokuuhun. Lähestymiskielto pysyy voimassa ainakin kuulemiseen asti. Kiellon mukaan Depp ei saa tulla 91 metriä lähemmäs vaimoaan.

Heard ja Depp ovat keskellä riitaisaa avioeroa. Pari ehti olla naimisissa 15 kuukautta.

Heard on kertonut laittaneensa avioeron vireille sen jälkeen, kun Depp heitti häntä matkapuhelimella riidan päätteeksi ja rikkoi tavaroita parin asunnossa. Deppin asianajajat ovat sanoneet Heardin yrittävän pahoinpitelysyytöksillä saada avioerosta taloudellista etua.

Videolla kerrotaan julkkispariskunnan avioerosta ja pahoinpitelysyytöksistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?