Muistatko vielä Paris Hiltonin suomalaissyntyisen ex-kundikaverin? River Viiperillä, 24, uusi kaunotar – sydänkäpyset syleilivät meressä - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko vielä Paris Hiltonin suomalaissyntyisen ex-kundikaverin? River Viiperillä, 24, uusi kaunotar – sydänkäpyset syleilivät meressä

Floridassa asustava suomalaissyntyinen miesmalli River Viiperi tuli tunnetuksi seurapiirijulkkis Paris Hiltonin poikaystävänä.

15.6.2016 22:36

Mikäli seurapiirijulkkista ja upporikasta perijätärtä Paris Hiltonia kehtaa luonnehtia puumaksi, suomalaissyntyisen River Viiperin kohdalla hän todella näytti kyntensä. Kaksi vuotta seurustelleella parilla oli näet ikäeroa yli kymmenen vuotta.

River Viiperi ja Paris Hilton kuvattuna marraskuussa 2013.­

Mutta menneet ovat menneitä ja Floridan aurinko paahtaa edelleen lämpöisenä. Helteessä viihtyy myös miesmalli Viiperi, 24, joka on löytänyt rinnalleen uuden mielitietyn.

Kansainväliset kuvatoimistot välittivät hiljattain kuvamateriaalia Miami Beachilta, missä Viiperi viihtyi Nicole Banner -nimisen kaunottaren kanssa.

River Viiperi ja Nicole Banner viihtyivät Miami Beachilla.­

Vesi saattoi olla vähän kylmää...­

...mutta rakastavaiset päättivät silti pulahtaa aaltoihin.­

Muiskis!­

Riverillä ja Nicolella näytti olevan hauskaa vedessä.­

Sydänkäpyset bongasivat myös heitä kuvanneet paparazzit.­

Muun muassa H&M:n mainoskasvona komeilleella Viiperillä on Instagramissa yli 440 000 seuraajaa. Hän on ladannut seuraajilleen kuvamateriaalia myös uudesta tyttöystävästään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

River Viiperin äiti on suomalainen Riitta Viiperi. Hänen isänsä on espanjalainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?