Nyt se selvisi: tämä on Renny Harlinin uusi jättiprojekti

Julkaistu:

tuleva leffa
Ohjaaja Renny Harlin työstää seuraavaksi kiinalaiseen videopeliin pohjautuvan toimintafantasiaelokuvan.
Elokuvaohjaaja Renny Harlinin uusi projekti on kiinankielinen toimintafantasiaelokuva Legend of the Ancient Sword, kertoo Variety.com.

Samaisen sivuston mukaan jo esituotannossa olevan elokuvan tuottaa kiinalainen tuotantoyhtiö Alibaba Pictures Group ja että varsinaisten kuvausten on määrä alkaa lokakuussa.

IS paljasti jo eilen, että elokuvan pääosaan on valittu tunnettu Hollywood-tähti.

Legend of the Ancient Sword pohjautuu kiinalaiseen, vuonna 2010 julkaistuun videopeliin sekä siitä tehtyyn tv-sarjaan. Varietyn haastatteleman tuotantoyhtiön edustajan mukaan elokuvan budjetista tulee ”kiinalaisella mittapuulla merkittävä” ja jotakin ”Harry Potter -saagan kaltaista.”

– Tämä on iso, eeppinen fantasiaseikkailu, Harlin kommentoi Varietylle.

– Tavoitteenani on yhdistää tämä kiinalainen ilmiö Hollywoodin kerronnan ja visuaalisuuden kanssa sekä esitellä uusia taistelutekniikoita.

Nykyän Pekingissä asuva Harlin, 57, on elokuvien tuotoilla mitattuna kansainvälisesti menestynein suomalainen elokuvantekijä. Hänet muistettaneen parhaiten 1990-luvun menestysohjauksistaan Die Hard 2 – vain kuolleen ruumiini yli, Cliffhanger – kuilun partaalla ja Deep Blue Sea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt