Onko tässä Iso-Britannian kauhein äiti? Tv-juontaja hikeentyi täysin: ”Miten pystyt nukkumaan öisin?”

12 lapsen äiti etsii parhaillaan spermanluovuttajaa saadakseen ainakin vielä yhden lapsen.

Cheryl on 12 lapsen äiti, joka saa elatusapua yli 50 000 euroa vuodessa.

13.6.2016 10:17

33-vuotias brittiläinen Cheryl Prudham esiintyi viime viikolla This Morning -aamu-tv-ohjelmassa juontaja Holly Willoughbyn vieraana.

Haastattelutuokion tunnelma kuumentui, kun Willoughby tiukkasi Prudhamilta kuinka tämä voi kupata valtiolta valtavia summia elatusapuja. Cheryl Prudham on 12 lapsen äiti ja saa ohjelman mukaan yli 50 000 euron edestä elatusapua Iso-Britannian valtiolta.

Vanhin lapsista on 16-vuotias ja nuorin vuoden ikäinen.

Ohjelmassa naisen kerrotaan olevan addiktoitunut vauvojen hankkimiseen, ja suunnittelevan parhaillaan 13. lapsen saamista. Britannian hävyttömimmäksi kutsuttu äiti aikoo hankkia lapsen spermanluovuttajan avulla.

Would you let the state #PayForMyBaby - is this what taxes are for? pic.twitter.com/lWJnh7N2sb— This Morning (@itvthismorning) 7. kesäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juontaja Holly Willoughby ei arvosta osa-aikaisena siivoojana työskentelevän Prudhamin toimintatapoja, uutisoi Mirror-lehti.

– Minulla olisi todellisia vaikeuksia nukkua öisin, mikäli ottaisin kaiken tuon rahamäärän ja olisi olemassa joku, jonka vammaistukea leikataan, juontaja nosti esimerkiksi.

– Tiedän, ettet ole tyhmä. Tiedät, että se on todellisuutta, joten miten pystyt nukkumaan öisin? hän jatkoi ja syytti Prudhamia siitä, että muille kuuluvat rahat päätyvät tämän taskuun.

This woman says you should #PayForMyBaby. Is this what benefits are for? What do you think?https://t.co/jO9rRmO3Y4 pic.twitter.com/qtG0neR3PG— This Morning (@itvthismorning) 7. kesäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Prudham kiisti ohjelmassa kaikki hänelle kohdistetut syytökset.

– En ajattele niin. Ajattelen lapsiani, perhettäni, ja se siitä, hän vastasi.

– Jos saan vielä yhden lapsen ja hallitus antaa minulle lisää tukia, aion ottaa ne vastaan. Ymmärrän, miksi tämä saattaa ärsyttää ihmisiä. Mutta minä en päätä näitä sääntöjä.

Prudham myös paljasti ohjelmassa haaveilevansa silikonirinnoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?