15 vuotta sitten uskomattomilla lihaksillaan sokeerannut lapsibodari kasvoi aikuiseksi – hurja muodonmuutos - Viihde - Ilta-Sanomat

15 vuotta sitten uskomattomilla lihaksillaan sokeerannut lapsibodari kasvoi aikuiseksi – hurja muodonmuutos

Maailmalla levisivät 2000-luvun alkupuolella kuvat Yhdysvalloissa asuvasta pojasta, jonka vartalo oli kuin aikuisen kehonrakentajan.

Vuonna 1992 syntynyt Richard Sandrik tuli tunnetuksi lapsibodarina.­

12.6.2016 16:44

Vuonna 2001 maailmaa hätkähdyttivät valokuvat lapsibodari Richard Sandrakista. Ukrainassa syntynyt, yhdysvalloissa asuva poika oli treenannut itselleen huikean pyykkilautavatsan ja melkoiset hauislihakset.

Sandrakin isä sai tuolloin kovaa kritiikkiä siitä, kuinka hän painosti poikaansa pysymään tiukoissa treeniaikatauluissa ja -tavoitteissa.

Pikku-Hercules -lempinimen saanut Sandrak on nyt 24-vuotias nuorimies, joka ei enää näytä tippaakaan kehonrakentajalta.

– En nosta painoja enää. Siitä tuli vain tylsää, hän kuvailee Inside Editionin videohaastattelussa.

[video] [video]

[/video][/video]

Sen sijaan Sandrak työskentelee nykyään Universal-studioiden show’n stunttimiehenä, joka sytytetään palamaan jopa viisi kertaa päivässä, jonka jälkeen hän hyppää veteen.

– Ensimmäinen kerta oli hyvin pelottava. Pystyin vain ajattelemaan, että täytyy noudattaa kaikkia turvallisuusohjeita, Sandrak sanoo.

Myös Iron Man Magazine on julkaissut vertailukuvan Sandrakista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän ei ole kuitenkaan häpeissään menneisyydestään.

– Olen ylpeä siitä.

Sandrak kertoo videolla pitävänsä nykyään kunnostaan huolta muun muassa skeittaamalla ja juoksemalla. Hän sanoo haaveilevan siitä, että pääsisi joskus työskentelemään Nasan insinöörinä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?