The Voice -laulajan tappaja tunnistettu – turvamiehet eivät huomanneet aseita - Viihde - Ilta-Sanomat

The Voice -laulajan tappaja tunnistettu – turvamiehet eivät huomanneet aseita

Christina Grimmie ammuttiin myöhään perjantai-iltana konserttinsa jälkeen. Poliisi on nyt identifioinut ampujan.

Voice-tähti Christina Grimmie ammuttiin Floridassa perjantai-iltana.­

12.6.2016 8:37

Laulaja Christina Grimmie, 22, ammuttiin julmasti hänen konserttinsa jälkeen Orlandossa, Floridassa myöhään perjantai-iltana. Grimmie muistetaan The Voice -laulukilpailusta, jossa hän sijoittui kolmannelle sijalle vuonna 2014.

Laulaja oli ollut juuri jakamassa nimikirjoituksia faneilleen konsertin jälkeen, kun ampuja lähestyi häntä ja ampui pahaa-aavistamatonta Grimmietä päähän. Laulajan veli taklasi ampujan, mutta liian myöhään. Ampuja ehti tämän jälkeen tappaa itsensä ampumalla.

Christina Grimmie oli 22-vuotias.­

Orlandon poliisipäällikkö John Minan mukaan veljen toiminta saattoi pelastaa useita ihmishenkiä.

– Hänen veljensä Marcus on sankari ja pelasti mahdollisesti lukuisia ihmishenkiä. Hän ei ole loukkaantunut, Mina sanoi, lisäten, että paikalla oli ampumisen alkaessa 120 ihmistä.

Orlandon poliisi on nyt identifioinut ampujan. Orlandon poliisi piti tapauksesta tiedotustilaisuuden lauantaiaamuna Yhdysvaltojen aikaa. Poliisin mukaan tappaja on 27-vuotias Kevin James Loibl, joka oli matkustanut kahden tunnin ajomatkan Floridan toisesta kaupungista varta vasten tappaakseen Grimmien.

Ampumispaikalle tuotiin kukkia jo päivällä.­

Poliisilaitos julkaisi virallisella Twitter-tilillään kuvan syyllisestä.

Man who shot and killed Christina Grimmie @TheRealGrimmie is Kevin James Loibl DOB 03/10/1989 pic.twitter.com/2D7ZIDhXCa— Orlando Police (@OrlandoPolice) 11. kesäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Loibl oli poliisin mukaan varustautunut kahden käsiaseen ja metsästysveitsen kanssa. Turvamiehet tarkistivat tulijoiden laukut, mutta turvatarkastuksessa ei ollut metallinpaljastusta. Loibl pääsi aseiden kanssa sisään, koska aseet jäivät turvamiehiltä huomaamatta.

Yöllä fanit pitivät vahtia laulajan surmapaikalla.­

Poliisit eivät ole vielä varmoja Loiblin motiivista, mutta vaikuttaa siltä, että Loibl oli häiriintynyt fani.

– Ei ole viitteitä siihen, että hän olisi henkilökohtaisesti tuntenut Grimmien, yritämme löytää motiivin rikokselle, poliisi kommentoi tiedotustilaisuudessa People-lehden mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?