Muistatko Nokian puhelin rintojen välissä juhlineen jalkapallofani Larissa Riquelmen? Tältä hän näyttää nykyään - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Nokian puhelin rintojen välissä juhlineen jalkapallofani Larissa Riquelmen? Tältä hän näyttää nykyään

Erittäin muodokas Larissa Riquelme nousi maailmanmaineeseen kannatettuaan kotimaataan Paraguayta kisakatsomossa Nokian puhelin rintojensa välissä.

Larissa Riquelme fanitti kotimaataan Nokian puhelin rintojensa välissä.­

7.6.2016 21:00

Paraguaylainen kaunotar Larissa Riquelme, 31, nousi maailmanmaineeseen vuonna 2010 juhlittuaan kotimaansa menestystä jalkapallon MM-kisoissa villisti avoinaisessa puserossa. Riquelme oli sujauttanut rintojensa väliin Nokian puhelimen, mikä ilahdutti jalkapallokansaa ympäri maapalloa.

Riquelme nousi maailmanmaineeseen vuonna 2010 jalkapallon MM-kisojen yhteydessä.­

Riquelme sai tempauksestaan valtavan määrän huomiota. Hän lupasi juosta alasti Buenos Airesin läpi, jos Paraguay voittaisi kilpailut. Paraguay ei voittanut, mutta Larissa juoksi silti alasti. Sittemmin hän esiintyi Nokian puhelin rintojensa välissä myös vuotta myöhemmin Copa America 2011 -turnauksessa. Copa America 2016 -jalkapalloturnaus on paraikaa käynnissä Yhdysvalloissa.

Larissa Riquelme uusi kannatustemppunsa Copa America 2011 -turnauksessa.­

Tempaus takasi töitä televisiossa ja mallina

Huomio takasi Riquelmelle töitä mallina. Hän on poseerannut muun muassa Brasilian Playboy-lehdessä ja useissa muissa uskaliaamman sarjan mallikuvissa.

Kuvat voi katsoa myös täältä ja täältä.

Riquelme on myös julkaissut tuoreimpia vaatekuviaan ja mallikuviaan omalla Instagram-tilillään.

Riquelme esiintyy aktiivisesti televisiossa: Hän esiintyy muun muassa paraguaylaisessa Teleshow -tv-ohjelmassa panelistina ja otti aiemmin osaa Argentiinan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.

Ya arranco @TeleShowTV por la @latelePy @LaOlitte @cesartrinidad_ pic.twitter.com/LXdTwyp6wv— Larissa Riquelme (@lari_riquelme) 3. kesäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

”Maailman kuuluisin jalkapallofani” seurustelee onnellisesti jalkapalloilija Jonathan Fabbron kanssa. Riquelme ja Fabbro ovat olleet jo kolme vuotta tiiviisti yhdessä.

Pariskunta julkaisee toisistaan ahkerasti onnellisia yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Kuvat voi katsoa myös täältä ja täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?