Minttu Virtanen erikoishaastattelussa – ”Puhumme jo paljon toisesta lapsesta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu Virtanen erikoishaastattelussa – ”Puhumme jo paljon toisesta lapsesta”

Ferrari-kuljettaja Kimi Räikkösen puoliso, Minttu Virtanen kertoo, että heidän kesähäistään tulee pienet ja intiimit.

Pian Minttu Virtasesta tulee rouva Minttu Räikkönen.­

4.6.2016 4:11

Kun Minttu Virtanen Tuusulasta tapasi maailmankuulun F1-kuljettajan Kimi Räikkösen kesällä kolme vuotta sitten, kaunis nainen ei osannut aavistaakaan, miten hänen elämänsä tulisi muuttumaan. Tutustumisen ja tapaamisten jälkeen Minttu ja Kimi rakastuivat. Nyt he ovat kihloissa, ja heillä on vuoden ja neljän kuukauden ikäinen Robin-poika.

Avioliiton satamaan pariskunta astelee tänä kesänä. Marraskuussa 30 vuotta täyttävä Minttu Virtanen kertoi Ilta-Sanomille jo viime vuonna, että heidän häänsä ovat ulkomailla.

– Mikään ei ole siinä mielessä muuttunut. Hääpäivä on päätetty ja häät ovat kaukana Suomesta, Minttu Virtanen kertoo Ilta-Sanomille Monacossa.

Minttu paljastaa, että Monacon-kisaa hänen kanssaan seuranneesta personal trainerista Johanna Muhosesta tulee kaaso. Toinen kaaso on Mintun lapsuudenystävä. Kimillä on yksi bestman.

Minttu Virtasen hyvä ystävä Johanna Muhonen toimii häissä morsiamen toisena kaasona.­

PUHUESSAAN parin yhteisestä pojasta Mintun ääni pehmenee. Hän kertoo Robinin olevan isänsä näköinen, mutta silmien muoto ja hymykuopat pienokainen on perinyt äidiltään.

– Hänellä on Kimin luonnonkiharat hiukset, Minttu kertoo.

Kimi on jo vuosia sanonut toivovansa perhettä ja sitä kautta vakautta elämäänsä. Formulakuljettajan työ on niin täysipainoista, että kotiin tullessa oman perheen merkitys on tärkeä. Näin voi irrottaa ajatukset vaativasta työstä.

– Puhumme jo paljon toisesta lapsesta. Mielessä asia on, mutta sen aika on, jos Luoja suo, Minttu herkistyy.

– Robin on sosiaalinen lapsi, joka on onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä. Hän on täydellinen paketti, mutta toki toinen lapsi on mielessä, Minttu Virtanen kertoo.­

Lue koko erikoishaastattelu viikonvaihteen Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?