Jessica Alba ensimmäisistä miestenlehden kuvauksistaan: ”Olin 19 ja neitsyt, enkä tiennyt, miten se tehdään!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jessica Alba ensimmäisistä miestenlehden kuvauksistaan: ”Olin 19 ja neitsyt, enkä tiennyt, miten se tehdään!”

Näyttelijä Jessica Albasta tuli kansainvälinen seksisymboli jo nuorella iällä.

Jessica Alba on ollut kansainvälinen seksisymboli koko 2000-luvun ajan.

3.6.2016 9:33

Näyttelijä Jessica Alba on ollut 2000-luvulla vakionimi eri lehtien listauksissa maailman kauneimmista ja seksikkäimmistä naisista. Alban, 35, ura käynnistyi 1990-luvun puolivälin kieppeillä tv-sarjojen The Secret World of Alex Mack ja Flipper myötä, mutta todellinen läpilyönti oli päärooli James Cameronin luomassa Dark Angel -sarjassa (2000–2002).

Albasta tuli Dark Angel -roolin takia kansainvälinen seksisymboli ja jo vuonna 2001 Maxim-miestenlehti valitsi Alban maailman kuumimmaksi naiseksi Hot 100 -listallaan.

Jessica Alba Dark Angel -sarjassa.

Noihin aikoihin Alba pääsi uransa ensimmäisiin kuvauksiin, kun Maxim kutsui nuoren Alban 19-vuotiaana miestenlehden kuviin. Poikatytöksi itsensä tunteneelle, uskonnollisessa perheessä kasvaneelle Alballe kuvaukset olivat kummallinen kokemus.

Dark Angel -sarja nosti Alban kansainväliseksi tähdeksi.

Alba kertoo tuoreen InStyle-lehden haastattelussa, että hän ei lainkaan ollut sinut seksisymboliasemansa kanssa.

– Seksuaalisuuteni sai minut kiusaantumaan todella paljon. Muistan ensimmäiset Maxim-lehden kuvaukseni. He pyysivät minua poseeraamaan tietyillä tavoilla. Olin 19 ja neitsyt, enkä edes yhtään tiennyt, miten se tehdään. Se oli niin kummallista, Alba kertoo InStylessa.

Jessica Alba poseerasi Maximin kannessa myös vuonna 2003.

Seksikkäästä Dark Angel -roolista huolimatta Alba ei siviilissä halunnut pukeutua erityisen paljastavasti, vaan pikemminkin kotoisasti reisitaskuhousuihin, roppeihin ja urheilurintaliiveihin.

– Se oli seksikkyyden vastakohta. Käytin iltapukua ja korkokenkiä ensi kerran Golden Globe -gaalassa, kun olin ehdolla Dark Angelista. Otin veljen mukaani punaiselle matolle ja olin todella huolissani, etten näyttänyt tarpeeksi naiselliselta. Muistan miettineeni, että toivottavasti en kaadu, Jessica kertoo InStylen haastattelussa.

Jessica Alba kuvattuna vuonna 2003 Maxim-lehden järjestämässä juhlassa.

Jessica Alba Pinnan alla -elokuvassa 2005.

25-vuotiaana Jessica kokikin lopulta pienimuotoisen identiteettikriisin.

– Kävin läpi melkoisen kriisin. Mietin, ettei minua ollut tarkoitettu seksisymboliksi. Olin mielestäni jotain paljon enemmän, mutta en kuitenkaan osannut olla muuta kuin seksisymboli.

Sin City -elokuva on ollut Alban tunnetuimpia rooleja.

Alba on ollut vuodesta 2008 lähtien naimisissa elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa ja parilla on kaksi lasta.

Jessica Alba kuvattuna toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?