Nainen päätti suhteen keskellä kiireistä katua – epätoivoisen miehen ratkaisu levisi maailmalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen päätti suhteen keskellä kiireistä katua – epätoivoisen miehen ratkaisu levisi maailmalle

Epätoivoisen miehen yrityksistä pelastaa suhteensa on tullut viraalihitti sen jälkeen, kun sivullinen kuvasi tapahtuman videolle.

31.5.2016 10:05

Kiinalaispariskunnan erosta on tullut viraalihitti sen jälkeen, kun sivullinen kuvasi pariskunnan eron videolle ja jakoi sen internetissä. Erikoisesta erotilanteessa kuvatusta videosta kirjoittaa muun muassa Daily Mail. ”Jotkut ihmiset päättävät erota sopuisasti, toiset taas eivät ota eroa niin hyvin” lehti kirjoittaa sivuillaan.

Lyhyellä videossa voi nähdä, kuinka mies on tarrautunut ex-tyttöystävänsä nilkkaan ja yrittää epätoivoisesti estää tätä lähtemästä tilanteesta. Hermostunut nainen läpsii miestä kasvoille yrittäessään päästä tilanteesta pois.

– Päästä irti! Tämä on häpeällistä! nainen kiljuu videolla.

– Emme voi olla enää yhdessä, nainen kiljuu miehelle.

– Ole kiltti, älä jätä minua, mies puolestaan rukoilee.

Videolla näkyy, kuinka ohikulkijat seuraavat epäuskoisina tilannetta. Miehen ote ex-tyttöystävänsä jalasta on niin kova, että naisen sukkahousut ovat rullautuneet alas ja hänen kenkänsä on pudonnut jalasta.

Daily Mailin mukaan erotilanne on kuvattu Huai’anin kaupungissa Jiangsun maakunnassa.

This man was filmed clinging to his girlfriend, begging her not to dump him 💔 https://t.co/NrC4uf4cyi pic.twitter.com/JFMrjKfSjZ— Daily Mail Online (@MailOnline) 23. toukokuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?