Jennifer Lopez nautti olostaan allasbileissä – tanssi antaumuksella minishortseissa ja lappubikineissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopez nautti olostaan allasbileissä – tanssi antaumuksella minishortseissa ja lappubikineissä

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez varasti huomion allasbileissä Las Vegasissa.

30.5.2016 21:23

Edelleen tyrmäävän upea, 46-vuotias Jennifer Lopez, nautiskeli silmin nähden auringosta, lämmöstä ja musiikista lasvegasilaisissa allasbileissä, joissa hän oli yhdessä tanssija-koreografi-poikaystävänsä Casper Smartin, 29, ja siskonsa Lynda Lopezin kanssa.

Pieniin lappubikineihin ja lyhyihin valkoisiin minishortseihin pukeutunut Lopez lauloi mukana Rihannan Work-biisissä ja tanssi antaumuksella drinkkilasi kädessään VIP-alueen parvekkeella.

Jennifer Lopez vietti vapaapäiväänsä allasbileistä nauttien Las Vegasissa.­

47-vuotiaanakin tyrmäävän upea Lopez tanssi sydämensä kyllyydestä.­

Jennifer Lopezia ei tuntunut lainkaan häritsevän ihmisten hurraaminen tai edes videokuvaaja, jonka hän yhdessä vaiheessa näytti bongaavan.­

Lopez sai yleisön hurraamaan hänelle heiluttaessaan käsiään edestakaisin samaa tahtia Casperin ja siskonsa kanssa. Vapaapäiväänsä paitsi Las Vegasissa käynnissä olevasta show’staan myös lapsistaan viettänyt Lopez selvästi myös nautti saamastaan huomiosta, sillä hän vilkutteli välillä ihmisille.

Jennifer Lopez vilkutteli välillä iloisesti muille ihmisille VIP-parvekkeelta.­

Lopezilla ja ex-miehellään, laulaja Marc Anthonylla, on kaksoset, helmikuussa 2008 syntyneet Emme-tytär ja Max-poika. Pariskunta oli naimisissa 2004–2011.

Popsugar-sivuston mukaan Lopez ja Casper Smart tapasivat loppuvuodesta 2011, kun Smart oli tanssijana J.Lon kiertueella. Tuttavuus syveni ystävyydeksi ja ystävyys romanssiksi, ja pari Ystävyys seurusteli kaksi vuotta. Heidät kuvattiin usein yhdessä punaisilla matoilla, käsi kädessä, mutta lopulta he erosivat vuonna 2014.

Jennifer Lopez ja tanssija-koreografi Casper Smart, 29, ovat jälleen pariskunta.­

Kaksikko bongattiin kuitenkin jälleen yhdessä Lopezin 46-vuotissyntymäpäivillä viime vuoden heinäkuussa.

– Olin sinkku, Lopez kertoi ETonlinen mukaan Wendy Williams Show’ssa hiljattain viitaten siihen, että hän ja Smart ovat nykyään yhdessä.

– Erosimme vähäksi aikaa. Olemme tehneet niin pari kertaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?