Maailman seksikkäin pidätyskuva? Sarah, 24, rikkoi lakia ja sekoitti internetin - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman seksikkäin pidätyskuva? Sarah, 24, rikkoi lakia ja sekoitti internetin

Arkansasista kotoisin oleva Sarah Seawright pidätettiin liikenneturvallisuuden vaarantamisen takia. Tyrmäävästä pidätyskuvasta tuli some-ilmiö.

28.5.2016 15:49

24-vuotias Sarah Seawright pidätettiin hiljattain Pulaskin piirikunnassa, Arkansasissa epäiltynä vaarallisesta ajotavasta.

Sarah jätti tulematta paikalle tapauksen oikeuskäsittelyyn, minkä seurauksena hänet pidätettiin. Sarahista otettiin pidätystilanteessa virallinen pidätyskuva ja kun poliisi julkaisi sen, alkoi sosiaalinen media kohista ennennäkemättömällä tavalla.

Tummahiuksisen Sarahin syvä katse ja viekoitteleva ilme ovat keränneet runsaasti ihailua ja hän on saanut sosiaalisessa mediassa oman hashtag-tunnisteensa #PrisonBae, eli vapaasti suomennettuna vankilakulta.

Kiltistä ulkonäöstään huolimatta Sarahilla on muutakin rikoshistoriaa kuin edellä mainittu liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Sarah on aiemmin saanut rikossyytteitä myös ryöstöstä, pahoinpitelystä sekä kidnappauksesta, eli vapaudenriistosta.

Jos kuva ei näy, katso tästä.

Sarah yrittää parhaillaan ottaa julkisuudestaan kaiken mahdollisen irti. Facebookissa hän on muun muassa kehottanut ihmisiä seuraamaan häntä Snapchatissa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Maailman seksikkäimmän pidätyskuvan tietteliä on tähän asti kantanut vuonna 2014 aserikoksesta pidätetty Jeremy Meeks, jonka pidätyskuva huomioitiin maailmanlaajuisesti.

Meeks pääsi hiljattain vankilasta ja vapauduttuaan hän solmi mallisopimuksen White Cross Managementin kanssa.

– Haluan kiittää perhettäni ja kaikkia muita rakkaudestanne, tuestanne ja rukouksistanne. Olen innoissani ja kiitollinen kaikesta siitä, mitä edessäni odottaa, Meeks kirjoitti Instagram-seuraajalleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?