Sami Kuroselle yllättävä juontopesti äitiysohjelmasta: ”Toivon, että omatkin silmät avautuvat” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuroselle yllättävä juontopesti äitiysohjelmasta: ”Toivon, että omatkin silmät avautuvat”

Livin Toisenlaiset äidit -sarjan uusi juontaja on Sami Kuronen.

26.5.2016 12:19

Temptation Island Suomi -sarjan sekä Radio Suomipopin juontajana tunnettu Sami Kuronen juontaa syksyllä Livillä Toisenlaiset äidit -ohjelmaa. Uudella kaudella perheiden ja äitien tarinoihin perehtyy myös psykologi Leea Mattila.

Pienen tyttären isällä on isoja odotuksia uuden pestin tiimoilta:

– Odotan paljon. Odotan näkeväni kaksitoista erilaista tarinaa äitiydestä ja vanhemmuudesta. Odotan, että sarja avaa katsojien silmät ja omatkin silmät siihen, että vanhemmuutta on hyvin erilaista. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, vaan niin monta tapaa kuin on meitä vanhempiakin, Sami pohtii ohjelman tiedotteessa.

Sarjan kuvaukset parhaillaan ovat käynnissä, ja Kuronen lupaa tulevan kauden sisältävän mielenkiintoisia tarinoita:

– Olen päässyt käymään vasta kolmessa perheessä, joten en vielä tarkkaan tiedä, millaisia perheitä kokonaisuus pitää sisällään. Nämä kolme perhettä ovat kaikki omalla tavallaan erilaisia. Siellä on esimerkiksi teinivanhemmat, eli 18-vuotias äiti ja 16-vuotias isä. Se jo todisti, että tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen kesä ja syksy.

Vaikka juontajan sukupuolella ei sinänsä ole merkitystä, Sami toivoo, että hänen myötään ohjelman isät pääsevät enemmän esille ohjelmassa.

– Sitä mä vahvasti toivon. Toivoisin, että mun läsnäolo ja se jonkinlainen miesnäkökulma avaisivat myös mieskatsojille väylän tulla ohjelman pariin ja sitä kautta miettimään vanhemmuuteen liittyviä asioita toisella tapaa.

Ohjelmassa nähtävä Leea Mattila on psykologi, vuorovaikutusterapeutti, äiti, ja erikoistunut työskentelemään erityisesti vauvaperheiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?