Mikael Granlundin kaunis mallityttöystävä paikan päällä Moskovassa – julkaisi iloisen kuvan MM-finaalin alla - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Granlundin kaunis mallityttöystävä paikan päällä Moskovassa – julkaisi iloisen kuvan MM-finaalin alla

Mikael Granlundin tyttöystävä Emmi Kainulainen on paikan päällä Moskovassa kannustamassa Leijonia MM-kultaan.

22.5.2016 19:24

Leijonien parhaisiin pisterohmuihin tämänvuotisissa jääkiekon MM-kisoissa kuuluneella Mikael Granlundilla on omat kannustusjoukot mukana Moskovassa pelattavassa MM-finaalissa.

Granlundin mallina työskentelevä tyttöystävä Emmi Kainulainen on vilahdellut Suomen otteluiden tv-lähetyksissä katsomossa kannustamassa, ja Emmi lienee lehtereillä myös sunnuntai-illan MM-finaalissa.

Ainakin Emmi on todistettavasti Moskovassa MM-finaalipäivänä, sillä sunnuntaina hän julkaisi kuvan Punaisen torin laidalta.

Kuvassa Emmi (vas.) hymyilee iloisesti puolustaja Juuso Hietasen vaimon Annika Hietasen (kuvassa oik.) ja hyökkääjä Leo Komarovin kumppanin Juulia Mannerin kanssa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Emmi Kainulainen tekee mallintöiden ohella töitä sisustus-, kauneus- ja muotialalla. Hän on poseerannut malliurallaan lukuisien muotilehtien sivuilla. Granlund ja Kainulainen ovat seurustelleet reilun muutaman vuoden ajan.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?