Arnold Schwarzeneggerin 18-vuotias lehtolapsi pullisteli rannalla ilman paitaa – fanit villiintyivät: Kuin ilmetty Iso-Arska! - Viihde - Ilta-Sanomat

Arnold Schwarzeneggerin 18-vuotias lehtolapsi pullisteli rannalla ilman paitaa – fanit villiintyivät: Kuin ilmetty Iso-Arska!

Arnold Schwarzeneggerin fanit villintyivät Joseph Baenan ja toimintatähden yhdennäköisyydestä.

22.5.2016 10:44

Arnold Schwarzeneggerin poika Joseph Baena, 18, muistuttaa hätkähdyttävän paljon isäänsä. Pitkänhuiskea ja lihaksikas Baena bongattiin pelaamassa amerikkalaista jalkapalloa ystäviensä kanssa Malibussa aiemmin tällä viikolla.

Beana on villinnyt Schwarzeneggerin faneja sosiaalisessa mediassa, jotka ovat innostuneet innostuneet isän ja pojan yhdennäköisyydestä niin paljon, että veikkaavat Beanasta seuraavaa suurta toimintatähteä.

Day At The Beach! Arnold Schwarzenegger's love child, 18 year old Joseph Baena was spotted playing football on the … pic.twitter.com/I5OPLUr8Rd— OTG (@OverTimeGrind) 22. toukokuuta 2016

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Hän on ainut Arnoldin lapsista, joka näyttää aivan isältään. Hänen kaksi muuta poikaansa eivät muistuta ulkoisesti ollenkaan Arnoldia, Instagramissa kirjoitetaan.

– Hän on kuin Arnoldin kaksoisolento. Pojasta voi hyvinkin tulla toimintatähti! fanit hehkuttavat.

Fanit hehkuttavat, että Joseph voisi seurata isänsä jalanjäljissä Conan Barbaarin rooliin.

Innokkaimmat fanit ovat luoneet somessa veikeitä kuvavertailuja, joissa nuori Schwarzenegger poseeraa Conan Barbaarin rooliasussa poikansa rinnalla:

Katso kuva myös tästä.

¿Será que se parece el hijo de Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, a su papá? (Tomada de TMZ) pic.twitter.com/hIiZnMal8l— Escenario de PL (@Escenario_pl) 17. toukokuuta 2016

Katso kuva myös tästä.

Sai tietää isästään vasta muutama vuosi sitten

Keväällä 2011 Hollywoodissa kuohui kun legendaarinen toimintatähti ja entinen Kalifornian kuvernööri Schwarzenegger myönsi pettäneensä vaimoaan perheen kotiapulaisen kanssa.

Salasuhteesta syntyi 1997 poika Joseph Baena, joka oli autuaan tietämätön isänsä olevan kuuluisa Hollywood-tähti. Schwarzenegger ja vaimo Maria Shiver erosivat huhtikuussa 2011 ja samalla mies tunnusti isyyden.

Schwarzeneggerin ja Josephin välit ovat nykyään hyvin läheiset ja parivaljakko on kuvattu mm. treenaamassa yhdessä salilla. Schwarzebeggerin tiedetään tukevan Baenaa ja tämän Mildred-äitiä taloudellisesti ja maksaneen myös poikansa opinnot.

Viime kuussa Arnold ja Joseph kuvattiin Gold’s Gymillä treenaamassa. Samaisella salilla Iso-Arska nosti rautaa jo 70-luvulla treenatessaan Mr. Olympia -kisoihin.

Alla olevalla videolla Joseph Baena kuvattuna äitinsä kanssa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?