Brasilialaismissi yritti vikitellä Lionel Messiä härskeillä kuvilla – futistähden tyttöystävältä jäätävät terveiset - Viihde - Ilta-Sanomat

Brasilialaismissi yritti vikitellä Lionel Messiä härskeillä kuvilla – futistähden tyttöystävältä jäätävät terveiset

Brasilialaispovipommi Suzy Cortezin flirtti päättyi nolosti.

22.5.2016 9:43

Brasilialaismissi ja kotimaassaan erittäin tunnettu povipommi Suzy Cortez on iskenyt The Sun -lehden mukaan silmänsä FC Barcelonan hyökkääjään Lionel Messiin. Cortez, 25, on pommittanut Messiä sosiaalisessa mediassa seksikkäillä kuvilla, joissa hän poseeraa pelkässä vartalomaalissa. Uhkean missin ylle on maalattu Lionel Messin pelipaita.

Toinen toistaan paljastavammat kuvat ovat lehden mukaan herättäneet myös Messin puolison Antonella Roccuzzon huomion.

Roccuzzo närkästyi kuvista The Sunin mukaan niin paljon, että komensi miehensä blokkaamaan Cortezin yhteydenotot sosiaalisessa mediassa.

Suzy Cortez on kova jalkapallofani.­

Brasilialaismissi tepasteli hiljattain rannalla Lionel Messin pelipaidassa.­

Roccuzzo on myös pitänyt huolen siitä, ettei brasilialaismissi pysty lähettämään viestejä tai ronskeja kuvia hänellekään.

Lionel Messi on brasilialaispovipommin mieleen, mutta futistähti on onnellisesti parisuhteessa Antonella Roccuzzon kanssa.­

Cortez on puhissut brasilialaismedialle Messin puolison ylireagoineen ja olevan vain kateellinen.

– Järkytyin kun huomasin hänen estäneen minua seuraamasta Messiä Instagramissa. Jos voisin lähettää Antonellalle viestin, niin sanoisin, että älä ole huolissasi minusta. Olen pelkkä fani. Olen yllättynyt, että hänellä on noin huono itsetunto, Cortez hämmästelee ja jatkaa.

– Kai hän on kateellinen. Se on todella typerää, sillä olen Barcelonan suuri fani. Messillä on 40 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Miksi minä olen ainoa, joka herättää hänessä huolta? Kyseessä ei voi olla mikään muu kuin kateus, missi puhisee.

Antonella ei ilahtunut brasilaislaismissin vähäpukeisista kuvista.­

Nyt tähtäimessä on Gerard Pique

Epäonnistuneen viestittelyn jälkeen Cortez on ottanut tähtäimeensä FC Barcelonan toisen tähden, Gerard Piquen. Cortez julkaisi sosiaalisessa mediassa useita hyvin uskaliaita kuvia, joissa hän poseeraa Piquen pelipaidassa ja on kirjoittanut miehen nimen alastomaan vartaloonsa.

Suzy Cortez, Miss BumBum 2015, flirts with Barcelona's Gerard Pique on Instagram https://t.co/8X5J36sMK4 pic.twitter.com/fjLw5e4JqS— 101 Great Goals (@102greatgoals) 16. toukokuuta 2016

Katso kuva myös tästä.

Pique on naimisissa poptähti Shakiran kanssa ja parilla on kaksi lasta.

Shakira tuskin ilahtuu povipommin julkaisemista kuvista.­

Suzy Cortezin yritykset napata itselleen jalkapalloilijarakas ovat toistaiseksi päättyneet nolosti.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?