Juuri eronnut Anni Uusivirta IS:lle: ”Viihdyn hyvin Dubaissa, sinkkunakin”

Julkaistu:

Sinkkuuntunut missi
Vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun lehdistön ihannetyttö, malli Anni Uusivirta aikoo pysyä Dubaissa tuoreesta erosta huolimatta.
Vastikään 30 vuotta täyttäneen Anni Uusivirran kaksi ja puoli vuotta kestänyt suhde liki 10 vuotta nuorempaan latinomieheen päättyi juuri ennen syntymäpäiväjuhlia.

Anni vahvisti eron lauantaina Ilta-Sanomille viestillä. Anni ja 21-vuotias mies tapasivat toisensa lomamatkalla vuonna 2013. Pariskunta ehti asua saman katon alla Dubaissa hieman yli vuoden, kunnes he muuttivat erilleen ja lopulta erosivat.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Anni on asunut Arabiemiraateissa nyt reilut pari vuotta ja työskentelee lentoemäntänä yksityisellä lentoyhtiöllä. Hän asui maan pääkaupungissa Abu Dhabissa jo missivuotenaan, mutta muutti Suomeen, kun hänen silloinen suhteensa abudhabilaismieheen päättyi.

Harkitsetko nyt eron myötä uutta paluuta Suomeen vai aiotko jäädä Dubaihin?

– Elämä on Dubaissa, työ ja ystävät! Joten en ole palaamassa näillä näkymillä ainakaan Suomeen. Viihdyn hyvin Dubaissa, sinkkunakin, Anni kertoi lauantaina IS:lle.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Iltalehdelle Anni kommentoi eroa seuraavasti:

– Ero oli rehellisyyttä itseä kohtaan. En olisi voinut perustella itselleni, miksi jatkan suhdetta vain siksi, että kaikki on ihan hyvin, tai muiden mielipiteiden takia. Tiesin, että en olisi koskaan ollut täysin onnellinen, Anni kuvaili Iltalehdessä.

– Ero oli oikea päätös. Olemme hyvissä väleissä, muta olen silti helpottunut. Syitä oli toki monia, ikäeromme oli varmasti yksi tekijä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt