62-vuotias Oprah Winfrey roimassa painonpudotusprosessissa – kuvat ennen ja jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

62-vuotias Oprah Winfrey roimassa painonpudotusprosessissa – kuvat ennen ja jälkeen

Yhdysvaltalainen suosikkijuontaja on pudottanut vuodessa lähes 12 kiloa.

Oprah Winfrey pudotti vuoden aikana lähes 12 kiloa.

21.5.2016 10:47

Suosittu yhdysvaltalaisjuontaja Oprah Winfrey, 62, on kertonut vuosien varrella avoimesti erilaisista yrityksistään pudottaa painoa ja katkaista niin kutsutun jojolaihduttamisen kierre. Nyt Oprah on onnistunut pudottamaan huikeat 12 kiloa vuoden aikana. Oprah on kertonut useissa haastatteluissa aloittaneensa painonpudotusurakan viime kesänä ja että nyt vaaka näyttää 12 kiloa pienempää lukemaa.

Oprah tunnetaan oman keskusteluohjelmansa, The Oprah Winfrey Show’n, juontajana. Oprah juonsi ohjelmassa vuosina 1986–2011. Oprahin katsotaan olevan yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista ja hän on myös ensimmäinen mustaihoinen nainen, joka on miljardööri.

Myöskään painonpudotusurakka ei ole henkilökohtainen projekti, vaan Oprah ottaa siitä taitavana liikenaisena hyödyn irti. Oprah on mainostanut painonpudotusprojektinsa avulla monikansallista Painonvartijat-yritystä, jonka toiminnassa hän on tiiviisti mukana.

Eat bread. Lose weight. Whaaatttt? #ComeJoinMe https://t.co/jUgpk9ToXYhttps://t.co/xtnB53EwSf— Oprah Winfrey (@Oprah) 26. tammikuuta 2016

Jos video ei näy, katso se täältä.

Oprah muun muassa twiittasi tammikuussa videon, jossa kertoo rakastavansa leipää. Oprahilla on Twitterissä yli 32,5 miljoonaa seuraajaa, joten video oli Painonvartijoille mitä erinomaisin mainos. Yrityksen osakkeet lähtivät sen jälkeen huimaan nousuun.

Kahdentoista kilon painonpudotus on mainosarvosta huolimatta huima saavutus 62-vuotiaalle Oprahille. Oprah kertoo Eonline -viihdesivuston haastattelussa, miten onnistui vaativassa painonpudotusprojektissaan. Oprah kertoo hyväksyvänsä itselleen pieniä hemmotteluhetkiä laihdutustavoitteesta huolimatta.

– Kello neljän aikaan minun tekee aina mieli haukata jotain. Pidän todella paljon suolaisista ja mausteisista jutuista, Oprah kertoo.

Winfrey on omien sanojensa mukaan löytänyt nyt ensimmäistä kertaa elämässään balanssin. Hän kertoo nauttivansa joinain iltoina enemmän kuin yleensä, mutta muutama ylimääräistä lusikallista eivät vielä tärvele painonpudotusprojektia.

– Se on ok, koska huomenna on toinen päivä ja silloin voin vain ottaa takaisin sen, mitä söin seuraavana päivänä.

Tältä 12 kiloa pudottanut Oprah näyttää nykyään.

Miljardööri edusti hiljattain hotellilla New Yorkissa tyrmäävän upeassa kunnossa.

Tältä Oprah näytti helmikuussa 2015 Vanit Fair -lehden Oscar-juhlissa.

Oprah Winfrey hieman ennen painonpudotusurakan alkamista toukokuussa 2015 Los Angelesissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?