Liput myynnissä – tuleeko henkilökohtaisista ongelmista kärsivä Ozzy Osbourne heinäkuussa Suomeen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Liput myynnissä – tuleeko henkilökohtaisista ongelmista kärsivä Ozzy Osbourne heinäkuussa Suomeen?

Black Sabbathin jäähyväiskiertueen Suomen-konsertin liput ovat myyneet hyvin.

Black Sabbathin Geezer Butler ja Ozzy Osbourne poseeraavat Slipknotin Corey Taylorin kanssa. Bändit julkistivat viime viikolla pitävänsä yhteiskonsertin syyskuussa Kaliforniassa.­

18.5.2016 13:54

Black Sabbath esiintyy 7. heinäkuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa osana The End -jäähyväiskiertuettaan. Monsters of Rock -tapahtumassa Black Sabbathia lämmittelevät yhdysvaltalaisbändi Rival Sons, suomalainen Amorphis sekä ruotsalainen Opeth.

Liput keikalle tulivat myyntiin lokakuussa. Live Nationin tiedottajan Maritta Kettusen mukaan konsertti on myynyt hyvin, mutta paikkoja on vielä jäljellä.

– Todennäköisesti keikka tulee olemaan loppuunmyyty, hän arvioi.

Amerikasta kantautuu tietoja Ozzyn henkilökohtaisista ongelmista. Helmikuussa Black Sabbath joutui perumaan keikkoja Ozzyn sairastuttua, mutta Suomeen ei ole tullut tietoa peruutusuhasta.

– Ei ole kuulunut mitään sellaista, ettei Ozzy olisi tulossa, Kettunen sanoo.

 

IS uutisoi tänään, että Ozzy Osbournen vaimo Sharon vaatii pettämisestä kiinni jäänyttä miestään seksiklinikalle hoitoon. Sunday Express -lehden mukaan on epätodennäköistä, että Ozzy lähtisi hoitoon ennen Black Sabbathin jäähyväiskiertuetta ja syyskuun Ozzfestia.

Black Sabbathin Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler ovat kertoneet yhtyeen viimeisen kiertueen olevan bändin uran näyttävin. Vuonna 1968 Birminghamissa perustettu Black Sabbath on myynyt maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa levyä ja voittanut lukuisia Grammy-palkintoja.

Bändin vuonna 1970 julkaisemaa Paranoid-albumia pidetään yhtenä merkittävimmistä heavy metal -albumeista kautta aikojen.

Petetyksi tullut vaimo Sharon oli mukana viime viikon pressitilaisuudessa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?