25-vuotias malli hukkui kuvauksissa – traaginen kuolema järkyttää mallimaailmaa - Viihde - Ilta-Sanomat

25-vuotias malli hukkui kuvauksissa – traaginen kuolema järkyttää mallimaailmaa

Taiwanilaismalli Olivia Ku, 25, uskotaan saaneen astmakohtauksen kesken vedenalaisten kuvausten.

18.5.2016 11:32

Taiwanilaismalli Olivia Kun kohtalo kuohuttaa mallimaailmaa. Daily Mailin mukaan Ku oli vedenalaisissa kuvauksissa Hengchunissa, kun kuvaukset saivat traagisen käänteen. 25-vuotias malli hukkui kesken muotikuvausten.

Model Olivia Ku suffers asthma attack and drowns during photoshoot. https://t.co/qf1dKUIuGl pic.twitter.com/NRRXi4z1ZL— Yahoo7 Lifestyle (@yahoo7lifestyle) 18. toukokuuta 2016

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Kun kuolemaan johtaneista tapahtumista liikkuu Daily Mailin mukaan hyvin ristiriitaista tietoa. Kun uskotaan saaneen astmakohtauksen kesken kuvausten tai poistaneen hengitysmaskin kasvoiltaan, sillä se ei näyttänyt hyvältä kuvissa.

Erikoisen turmasta tekee se, että Ku oli kokenut sukeltaja ja harrastanut lajia kolmen vuoden ajan. Tämän uskotaan viittaavan siihen, että Ku olisi saanut sairaskohtauksen.

Taiwanilaismedian mukaan Eelin-mallitoimistolla ei ollut kuvauksissa mukana sukeltajia, jotka olisivat valvoneet mallien turvallisuutta. Kun aviomies ja perhe ovat vedonneet paikallisiin viranomaisiin, jotta mallin kuoleman johtaneet tapahtumat saadaan selvitettyä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?