Huolestuttavat kuvat: Johnny Deppin 16-vuotias mallitytär silmiinpistävän hoikkana – kasvoillaan surumielinen ilme - Viihde - Ilta-Sanomat

Huolestuttavat kuvat: Johnny Deppin 16-vuotias mallitytär silmiinpistävän hoikkana – kasvoillaan surumielinen ilme

Johnny Deppin esikoistyttärestä julkaistiin huolestuttavia valokuvia.

17.5.2016 20:15

Näyttelijä Johnny Deppin esikoislapsesta on julkaistu huolestuttavan hoikkia valokuvia. Kuvissa 16-vuotias Lily-Rose on palaamassa ostoksilta yhdessä henkivartijansa kanssa.

Lököttäviin shortseihin ja mustaan ihonmyötäiseen toppiin pukeutunut Lily-Rose kävelee valokuvissa parkkipaikan halki kasvoillaan surumielinen ilme.

Johnny Deppin ja ranskalaislaulaja Vanessa Paradisin tytär työskentelee mallina ja on aloittanut uraansa myös näyttelijänä. Johnny Depp on aiemmin kertonut olleensa huolissaan siitä, että hänen tyttärensä alkoi työskennellä mallina niin nuorena.

– Ollakseni rehellinen, olen aika huolissani. Mitä Lily-Roselle tapahtuu juuri nyt ei ole sitä, mitä odotin. Ei missään nimessä tässä iässä. Mutta nämä ovat hänen intohimojaan ja hän pitää hauskaa, Depp sanoi saksalaislehti Galan haastattelussa viime vuoden lopulla.

Johnny Depp on kertonut isän ja tyttären läheisistä väleistä myös Daily Mailin haastattelussa.

– Häntä ei pelota kertoa minulle mitään. Olemme superläheisiä ja olen todella ylpeä siitä, millaiset välit meillä on, Johnny Depp kertoi.

Depp kehui tyttärensä olevan viisaimpia ihmisiä, joita hän on koskaan tavannut.

Lily-Rose Depp juhli Cannesin elokuvafestivaaleilla toukokuun 13. päivä pukeutuneena mustaan iltapukuun.­

– Jos hän tarvitsee neuvoa tai apua missä tahansa asiassa, olen aina hänen tukenaan. Lapset tekevät omat päätöksensä, ja kaiketi ainut asia, mitä voin vanhempana tehdä, on tukea häntä. Ja niin minä teen, Depp pohti vanhemmuutta lehden haastattelussa.

Depp myös kertoi huolehtivansa alati tyttärestään.

– Aivan sama, kuinka aikuinen hänestä tulee, en ikinä lakkaa huolehtimasta hänestä. Se kuuluu isä-tytär-suhteeseen.

Johnny Depp on kertonut olevansa erittäin läheinen tyttärensä kanssa. Deppillä on myös vuonna 2002 syntynyt poika John Christopher III.­

Lily-Rose Deppin äiti ranskalainen Vanessa Paradis aloitti myös uransa nuorena. Paradis nousi julkkikseksi 14-vuotiaana vuonna 1987 kappaleellaan Joe le taxi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?