Armanilta jäätävä inttikuva – ”Kelatkaa, ne räjäytti mun punkan JOKA PÄIVÄ!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Armanilta jäätävä inttikuva – ”Kelatkaa, ne räjäytti mun punkan JOKA PÄIVÄ!”

Arman Alizad julkaisi Facebookissaan kultaisen kuvamuiston armeija-ajaltaan.

24. toukokuuta nähtävässä Arman Pohjantähden alla -jaksossa Arman Alizad osallistuu äärimmäisissä olosuhteissa järjestettävälle talvisodankäyntikurssille.­

15.5.2016 13:07

Toimittaja Arman Alizad on totuttu näkemään tv-ohjelmissaan tiukoissa paikoissa. Parhaillaan Nelosella pyörivässä Arman Pohjantähden alla -sarjassa Arman on tutustunut muun muassa moottoripyöräjengiin sekä Suomen vankilajärjestelmään.

Tulevassa, 24. toukokuuta nähtävässä jaksossa käsitellään puolustusvoimia. Sen kunniaksi Arman julkaisi sunnuntaina hauskan inttikuvan omalta armeija-ajaltaan.

Santahaminassa 1990 räpsäsisty kuva on julkaistu Facebookissa alun perin jo vuonna 2013, mutta sen ajankohtaisuuden vuoksi Arman jakoi sen nyt uudelleen seuraajiensa iloksi. Irvistelystä päätellen mies suhtautui työtehtäviinsä jo tuolloin ilmeisen vakavasti.

Hauska kuva on kirvoittanut vuosien varrella lukuisia humoristisia kommentteja:

– Kelatkaa, ne räjäytti mun punkan JOKA PÄIVÄ!

– Kelatkaa... nää jätkät pukeutuu näin joka päivä!

– No nyt on jylhän näköinen taistelija!

Tulevassa jaksossa Arman osallistuu äärimmäisissä olosuhteissa järjestettävälle talvisodankäyntikurssille ja pohtii, miksi Suomi tarvitsee maanpuolustusta ja mikä on sen merkitys nuorille alokkaille.

24. toukokuuta nähtävässä Arman Pohjantähden alla -jaksossa Arman Alizad osallistuu äärimmäisissä olosuhteissa järjestettävälle talvisodankäyntikurssille.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?