Ozzy Osbourne narahti uskottomuudesta kiusallisella tavalla – oli elänyt kaksoiselämää salarakkaan kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ozzy Osbourne narahti uskottomuudesta kiusallisella tavalla – oli elänyt kaksoiselämää salarakkaan kanssa

Sharon Osbourne kävi läpi Ozzyn sähköpostit ja löysi kyseenalaisia viestejä.

12.5.2016 23:15

Sharon ja Ozzy Osbournen erosta on tihkunut lisätietoa julkisuuteen. Kuten IS aikaisemmin kertoi, parin 34 vuotta kestänyt liitto tuli yllättäen päätökseensä. Brittilehtien mukaan Ozzy, 67, olisi pettänyt vaimoaan julkkiskampaaja Michelle Pughin, 45, kanssa.

US Magazine kertoo Sharonin, 63, saaneen tietää Ozzyn uskottomuudesta tongittuaan tämän sähköpostia.

Sharonin ja Ozzyn rakkaus on kestänyt useita alamäkiä. Salasuhteen kampaajaan uskotaan olleen liikaa Sharonille.­

Lehti kertoo Sharonin järkyttyneen löydettyään Ozzyn ja kampaajan toisilleen lähettelemiä lemmenviestejä ja vaati Ozzylta selitystä.

– Sharon oli todella tuohtunut, sillä Ozzy puolusteli toista naista, lehdelle kerrotaan parin lähipiiristä.

Läheiset kertovat Sharonin pommittaneen Michelle Pughin työpaikkaa jatkuvilla soitoillaan, jotka yltyivät niin häiritseviksi, että kampaamo antoi Pughille potkut.

Everything we know about Ozzy Osbourne's alleged mistress, celeb hairstylist Michelle Pugh: https://t.co/TjAtqqds5o pic.twitter.com/jMt2S5EIhT— EntertainmentTonight (@etnow) 9. toukokuuta 2016

Katso kuva myös tästä.

Sharon valjasti tyttärensä Kellyn avukseen naisen piinaamiseen.

– Sharon ja Kelly soittelivat Michellen työpaikalle taukoamatta kahden viikon ajan. He yrittivät turhaan saada Michelleä puhelimeen. Michelle sai potkut Sharonin takia, lehdelle kerrotaan.

Ozzy eli kaksoiselämää

New York Post -lehti puolestaan kertoo, että Ozzyn salasuhde oli viimeinen niitti miehen naisseikkailuja ja päihdeongelmia vuosikausia seuranneelle Sharonille.

– Tässä ei ole kyse Ozzyn yhden yön jutusta jonkun naisen kanssa. Hän ei pettänyt Sharonia vain pari kertaa naisen kanssa, vaan hänellä oli salasuhde Michellen kanssa. Hän eli kaksoiselämää, lehdelle kerrotaan.

Aiemmin tällä viikolla Ozzylla oli vasemmassa nimettömässä vielä vihkisormuksensa.­

Sharon avautui erosta The Talk -keskusteluohjelmassa maanantaina. Hän sanoi, ettei enää hänen iässään jaksa seurata miehensä temppuja sivusta, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti vahvistanut eroa julkisuudessa.

– Olen 63-vuotias, enkä voi enää elää näin. Hän on antanut minulle uskomattoman elämän ja kolme upeaa lasta. Rakastan häntä, Sharon kuvaili.

– En tiedä minne olen menossa ja kenen kanssa. Tarvitsen aikaa ajatella itseni parasta ja mitä haluan tehdä elämälläni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?