Viidennellä kuulla raskaana oleva Ira Losco, 34, viimeisteli viisuillan – asussa antoisa kaula-aukko ja reiden paljastava halkio - Viihde - Ilta-Sanomat

Viidennellä kuulla raskaana oleva Ira Losco, 34, viimeisteli viisuillan – asussa antoisa kaula-aukko ja reiden paljastava halkio

Ira Loscon esiintymisasu oli todella rohkea.

Julkaistu: 10.5.2016 23:43

Maltan viisukaunotar viimeisteli Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin upeasti.

Maltan Euroviisuedustaja Ira Losco, 34, viimeisteli Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin tyrmäävän upealla esityksellä. Loscon edustuskappale viisuissa on Walk On Water.

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali esitetään Ylen TV2-kanavalla suorana lähetyksenä kello 20–00.15. Ohjelman toinen juontaja Mikko Silvennoinen kertoi lähetyksessä, että Loscon raskaus on edennyt viidennelle kuulle.

Losco tiedotti raskaudestaan juuri ennen viisujen semifinaalien alkamista viime sunnuntaina. Losco kertoi ilouutisen faneilleen Facebook-sivujensa välityksellä.

– Maltan euroviisukarsinnassa en voinut paljastaa olevani raskaana, koska raskaus oli vielä ensimmäisellä kolmanneksella enkä voinut olla vielä silloin varma, tuleeko raskauteen vastoinkäymisiä, Ira kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Vaikka raskaus on jo yli puolen välin, Loscon esitys oli täynnä energiaa ja voimaa. Kaunotar oli lisäksi pukeutunut rohkeaan ja antavaan asukokonaisuuteen: Hänen yllään nähtiin kimalteleva maksimekko, jossa oli pakaraan asti yltävä, paljastava halkio ja antoisa kaula-aukko. Losco valittiin kansainvälisen fanisivuston äänestyksessä viisujen kolmanneksi kauneimmaksi naiseksi Armenian Iveta Mukuchyan ja Azerbaidzanin Samran jälkeen.

Juttua korjattu 11.5. kello 7:58: Viisuja selostaa Mikko Silvennoinen, ei Heikki Silvennoinen, kuten jutussa aiemmin virheellisesti kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?