Entinen Disney-lapsitähti pidätetty – syytetään pankkiryöstöstä - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Disney-lapsitähti pidätetty – syytetään pankkiryöstöstä

1980-luvun lapsitähti Joey Cramer pidätettiin epäiltynä pankkiryöstöstä Kanadassa.

Joey Cramer näytteli pääosaa Avaruuden sankari -elokuvassa 1986.­

7.5.2016 19:35

Vain 12-vuotiaana Disneyland-tv-sarjan Eric Wilderina tunnetuksi tulleen ja elokuvassa Avaruuden sankari (1986) pääosaa näytelleen Joey Cramerin elämä on tätä nykyä kaikkea muuta kuin elokuvatähden hohdokasta elämää.

Muun muassa People-lehti uutisoi hiljattain, kuinka 42-vuotias Cramer pidätettiin Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa, viime viikon sunnuntaina. Häntä syytetään Scotiabankin ryöstöstä Secheltissä 28. huhtikuuta.

Former Disney child star Joey Cramer arrested for alleged Canada bank robbery https://t.co/J7fo9s1sqf pic.twitter.com/yxPPk2CRPf— People Magazine (@people) 5. toukokuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Kanadan poliisiviranomaisten, RCMP:n, mukaan Cramer oli ryöstöhetkellä pukeutunut muun muassa olkapäille ulottuvaan peruukkiin ja huiviin, mutta hänet tunnistettiin pian tekijäksi.

– Vaikka tekijä oli ryöstöä tehdessään naamioitunut, muutamat poliiseistamme tunnistivat epäillyn nopeasti, koska olivat hiljattain olleet hänen kanssaan tekmisissä toisen asian yhteydessä, konstaapeli Harrison Mohr kertoi The Coast Reporter -lehdelle.

– Toivomme, että yhteisö tuntee olonsa turvallisemmaksi nyt, kun epäilty on saatu kiinni.

Ex Disney Child Star Joey Cramer Arrested for Suspected Canada Bank Robbery - https://t.co/J8oUC6qMBV pic.twitter.com/koGsdvMCJH— GlobalTake (@globaltakenewss) 6. toukokuuta 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, katso se tästä.

Cramerin haltuunsa saamaa rahasumma sekä sitä, käyttikö tämä ryöstössä asetta, ei ole kerrottu. Häntä syytetään myös poliisin pysähtymiskäskyn noudattamatta jättämisestä sekä ajoneuvon vaarallisesta käyttämisestä: ryöstöä seuraavana päivänä Cramer pakeni ajoneuvolla paikalta, kun poliisi yritti pysäyttää hänet.

Kymmenen viime vuoden aikana Cramer on ollut toistuvasti tekemisissä lain kanssa. Häntä on ollut oikeudessa niin huume- kuin petossyytösten takia. Vuonna 2011 RCMP pyysi jopa kansalaisilta apua saadakseen väärennettyjen sekkien käytöstä epäillyn Cramerin kiinni.

Joe Cramer elokuvassa Avaruuden sankari vuonna 1986.­

Avaruuden sankari -elokuvan lisäksi Cramer näytteli myös elokuvissa Karkuri (1984) ja Luolakarhun klaani (1986). Hänet nähtiin myös kahdessa Murhasta tuli totta -tv-sarjanjaksossa vuonna 1986.

Cramerin varsinainen näyttelijäura kesti vain kolme vuotta. Viimeksi hän piipahti näyttelemässä vuonna 1996 ilmestyneessä It’s My Party -elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?