Kim Kardashian vieraili Kuubassa uskomattoman kireässä mekossa – Kanyen katse harhaili nolosti - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian vieraili Kuubassa uskomattoman kireässä mekossa – Kanyen katse harhaili nolosti

Julkkispariskunta Kim Kardashian ja Kanye West vierailivat vasta äskettäin risteilyliikenteelle avatussa Kuubassa.

6.5.2016 13:29

Kim Kardashian ja Kanye West ovat yksi maailman seuratuimmista pariskunnista. Tosi-tv-tähti Kim on myös yksi Instagramin suosituimmista julkkiksista hurjalla 69 miljoonalla seuraajallaan.

Pariskunta vieraili pian kolme vuotta täyttävä North-tytär mukanaan Kuuban pääkaupungissa Havannassa valtavan mediahuomion saattelemana eilen 5. toukokuuta. Vähemmän yllättävästi median sekä aviomies Kanyen, 38, huomio kohdistui pääasiassa Kimin hyvin esillä olevaan rintavarustukseen.

35-vuotias Kardashian tunnetaan laajalti upeista latinokurveistaan, joita hän myös mielellään korostaa sopivilla asuvalinnoilla. Tällä kertaa hänellä oli yllään tiukkaakin tiukempi valkoinen kesämekko ja suuret aurinkolasit.

Kanye West tähyili tyytyväisen näköisenä vaimoansa ympärillä olevien kameroiden räpsyessä.­

Yhdysvaltojen ja Kuuban välinen risteilyliikenne aukesi aiemmin tällä viikolla ensimmäistä kertaa yli 50 vuoteen. Risteilyliikenne Yhdysvaltojen ja Kuuban välillä päättyi Kuuban kommunistiseen vallankumoukseen vuonna 1959, mutta sen jälkeen maiden välit ovat hiljalleen lämmenneet.

Kanye ja Kim vierailivat Kuuban matkansa yhteydessä myös paikallisessa leikkipuistossa. Katso video!

Kim edusti Kuubassa tyrmäävänä piukassa, valkoisessa mekossa.­

Kanye osoitti olevansa huolehtivainen aviomies myös äskettäin juhlitussa Met-gaalassa, jossa hän hieroi Kimin hartioita juhlien tiimellyksessä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?