Koirakuiskaaja Cesar Millan kosi rakastaan Kreikan lomalla – suunnitteli romanttista kosintaa kuukausia - Viihde - Ilta-Sanomat

Koirakuiskaaja Cesar Millan kosi rakastaan Kreikan lomalla – suunnitteli romanttista kosintaa kuukausia

Television koirakuiskaajana tutuksi tullut Cesar Millan kosi naisystäväänsä romanttisella Kreikan lomalla.

Cesar Millan ja Jahira Dar Los Angelesissa marraskuussa 2015.­

3.5.2016 14:22

Koirakuiskaaja Cesar Millan, 46, ja hänen naisystävänsä Jahira Dar, 31, ovat olleet yhdessä jo kuusi vuotta. Tänä keväänä Millan päätti kosia rakastaan romanttisesti.

Millan paljasti asian kuvapalvelu Instagramissa, jossa julkaisi noin viikko sitten kuvan kosintatilanteesta. Kuvapäivityksen yhteydessä onnellinen Millan hehkuttaa sitä, että Dar sanoi hänen kosintaansa todellakin kyllä.

Jos päivitys ei näy laitteellasi, katso se täältä.

– Olen niin onnellinen!!! Hän sanoi kyllä!!! Tiesin aina, että haluan jakaa elämäni jonkun sellaisen kanssa, joka on suloinen, seikkailunhaluinen, rehellinen ja rakastava, mutta sain enemmän kuin sen! Hän on kaunis sisäisesti ja ulkoisesti, on erityisen kannustava minulle ja koko perheelleni... Ja hän rakastaa koiria! Millan kirjoittaa.

Daily Mail -lehden mukaan varsinainen kosintahetki tapahtui jo 24. maaliskuuta, joten Millan odotteli kuvapäivityksensä julkaisemisessa hyvän tovin onnistuneen kosinnan jälkeen. Lehti kertoo myös, että kosinta tapahtui romanttisella lomamatkalla Kreikassa. Pariskunta oli syönyt illallista Ateenassa, jonka jälkeen Cesar oli polvistunut ja kosinut.

People-lehden mukaan Millan oli suunnitellut kosintaa kuukausia.

– Halusin kosinnan olevan erityinen ja yllättää hänet, joten käytin kuukausia siihen, että suunnittelin matkaamme Kreikkaan, Millan sanoo lehden haastattelussa.

Koirat ovat erottamaton osa pariskunnan elämää. Kuvassa kaksikko poseeraa yhdessä Santa Monicassa Kaliforniassa marraskuussa 2014.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?