Povipommi nöyryytti pettämisestä kiinni jäänyttä miestään – hätkähdyttävä yksisarvisasu - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi nöyryytti pettämisestä kiinni jäänyttä miestään – hätkähdyttävä yksisarvisasu

Povipommi Katie Pricen taannoin pettämisestä kiinni jäänyt aviomies pukeutui vaimonsa promootiotilaisuuteen hätkähdyttävään yksisarvisasuun.

Katie Price pukeutui itsekin uutuusohjelmansa pressitilaisuudessa yksisarviseksi.­

29.4.2016 16:37

Kuuluisa povipommi Katie Price, 37, antoi aviomiehelleen Kieran Haylerille, 29, toisen mahdollisuuden vuonna 2014 sen jälkeen, kun mies oli jäänyt kiinni pettämisestä Pricen silloisen parhaan ystävän Jane Poutneyn kanssa. Brittilehti Daily Mail kirjoittaa, että vaikka Price vaikuttaa antaneen anteeksi miehelleen tämän töppäyksen, mies on edelleen valmis menemään pitkälle pitääkseen kurvikkaan puolisonsa tyytyväisenä.

Hayler suostui pukeutumaan yksisarviseksi Pricen uuden Pony Club -tvohjelman promootiotapahtumaan, joka järjestettiin keskiviikkona Lontoossa. Myös Pricen kymmenenvuotias Junior Andre-poika ja kahdeksanvuotias Princess Tiaamii -tytär olivat mukana tapahtumassa rooliasuihin verhoutuneina.

Perheellä vaikutti olevan hauskaa yhdessä erikoisiin rooliasuihin sonnustautuneena. Hayler ja Price kuvattiin nauramassa ja vitsailemassa yhdessä hölmöihin asuihin pukeutuneina.

Asu saattoi ehkä imarrella jollain tavalla kurveistaan tunnettua Pricea, mutta samaa ei voi sanoa aviomies Haylerista, jonka yllä nähtiin kiiltävä, sininen liivi, yksisarvispäähine ja leveät valkoiset housut. Hayler vaikutti kuitenkin ottavan roolinsa lähinnä huumorilla.

Price joutui hiljattain vastaanottamaan tiukkasanaista kritiikkiä pakkeloituaan 8-vuotiaan tyttärensä meikeillä ja ehosteilla. Brittikansa arvosteli Pricea voimakkaasti siitä, että tämä antaa niin pienen tyttärensä käyttää sellaista meikkikerrosta. Osa kuitenkin näkee Pricen ja tämän tyttären meikkikuvat harmittomana äidin ja tyttären välisenä prinsessaleikkinä.

Kuvassa keskellä Pricen perhe eli aviomies Kieran Hayler, Katie Price ja vanhempien vasemmalla ja oikealla puolella lapset Princess Tiaamii ja Junior Andre.­

Edes hämmentävä yksisarvisasu ei piilottanut Katie Pricen upeita vartalonmuotoja.­

Aviomies vaikutti iloiselta hupaisasta yksisarvisasusta huolimatta.­

Paikalla pressitilaisuudessa oli myös oikea poni.­

Kuvassa Pricen poika Junior Andre.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?