Kuva: Maria Nordinia ei palele – yläosattomissa hyytävällä aamu-uinnilla Eiranrannassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuva: Maria Nordinia ei palele – yläosattomissa hyytävällä aamu-uinnilla Eiranrannassa

Laulaja Reino Nordinin vaimo, arkkitehti Maria Nordin julkaisi Instagramissa yläosattoman kuvan Helsingin Eiranrannasta.

24.4.2016 12:37

Iholla-sarjassa vuonna 2012 esiintynyt arkkitehti Maria Nordin ei viime päivien viileydestä välitä.

Laulaja Reino Nordinin vaimonakin tunnettu Maria julkaisi sunnuntaina rohkean kuvan aamu-uinnilta Helsingin Eiranrannasta. Kuvassa Maria on yläosattomissa aamu-uinnilla hyytävässä vedessä.

Kuvatekstin mukaan kuva on otettu klo 7 sunnuntaiaamuna ja Maria kirjoittaa, että kuvan ottohetkellä ilman lämpötila on vain yhden asteen plussan puolella ja veden lämpötilakin on vaivaiset viisi lämpöastetta.

Jos kuva ei näy, katso tästä.

Maria herätti pääsiäisen aikoihin huomiota blogipäivityksellään, jossa hän esitteli kuukautisverellään maalaamaansa pääsiäismunaa.

Maria kertoi alkaneensa esikoisensa syntymän jälkeen käyttämään kuukuppia, joka on parantanut hänen suhdettaan kuukautisiin.

– Olen jo pitkään antanut periksi houkutuksille ja maalannut kuukautisverellä. Silloin tällöin kastan pensselin kuukuppiin. Yleensä maalaan omakuvan tai oman logoni.

– Kuukautisverellä maalatussa pääsiäismunassa on juuri sopivasti ulottuvuuksia. Ja todellakin aion syödä tuon munan, Nordin toteaa blogissaan.

Reino ja Maria Nordin ovat olleet naimisissa jo vuosia ja heillä on kaksi lasta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?