Kim Kardashian julkaisi Snapchatissa ronskia kuvamateriaalia kesken häiden – intiimi otos rinnoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian julkaisi Snapchatissa ronskia kuvamateriaalia kesken häiden – intiimi otos rinnoista

Kim Kardashian Westin uskalias Snapchat-kuva hätkähdytti tosi-tv-kaunottaren faneja.

Kim Kardashian Westin juhlapuvun rintavako oli hyvin antava.­

24.4.2016 9:11

Kim Kardashian West, 35, osaa järisyttää sosiaalista mediaa – kaikissa some-kanavissa. Tällä kertaa Kardashian West on aiheuttanut kohun Snapchatissa julkaisemallaan kuvamateriaalilla, jonka hän on ottanut puhelimellaan ystäväpariskuntansa hääjuhlista.

Kim ja räppäriaviomiehensä Kanye West juhlivat lauantaina Miamissa ystäväpariskuntansa, brasilialaismalli Isabela Rangelin ja yökerhopohatta David Grutmanin häitä, ja Kim lähetti hääjuhlapäivän aikana Snapchatiin runsaasti kuvamateriaalia, ja osa kuvista oli hyvin ronskejakin.

Kim Kardashian West ja Kanye West saapuivat yhdessä ystäväpariskuntansa häihin.­

Eniten huomiota herätti Snapchat-kuva, jossa Kim on kuvannut mustan juhlamekkonsa antoisaa dekolteeta hyvin intiimisti niin, että Kardashian Westin rinnat suorastaan työntyvät katsojan silmille.

Mrs Wests outfit looks so good! Lace X diamond choker. Photos via @KimKardashian snapchat pic.twitter.com/pubK6PtVNL— KARDASHIAN WEST (@mkardashianwest) 23. huhtikuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Kardashian Westillä on Snapchatissa miljoonia seuraajia, joten rohkea kuvamateriaali päätyi useiden ihmisten nähtäväksi – mikä tietenkin oli myös julkisuudessa ahkerasti paistattelevan Kardashian Westin tarkoituskin.

Kim julkaisi saman kuvan myöhemmin Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kardashian West julkaisi hääjuhlasta Snapchatissa ja Instagramissa myös monia muita seksuaalisesti virittyneitä ja kiusoittelevia kuvia.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kim Kardashian West herätti huomiota asuvalinnallaan perjantainakin, kun hän kuljeskeli Miami Beachin kaduilla valkoisessa, olkaimettomassa asukokonaisuudessa, jonka dekoltee oli niin ikään erittäin uskalias.

Kim Kardashian West herätti huomiota perjantaina Miami Beachissa.­

Kim Kardashian Westin rinnat eivät olleet pysyä valkoisen paidan sisällä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?