Presidenttipari tarjosi illallisilla trendiruokaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Presidenttipari tarjosi illallisilla trendiruokaa

Presidenttipari isännöi torstaina perinteisiä diplomaatti-illallisia, jotka järjestettiin maahamme akkreditoiduille diplomaattisten edustustojen päälliköille.

22.4.2016 9:17

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi jälleen tyylikkäästi puolisonsa Jenni Haukion kanssa. Torstai-iltana he järjestivät presidentinlinnassa perinteiset diplomaatti-illalliset. Linnaan oli kutsuttu 190 vierasta ja päivällisen aikana he kuuntelivat muun muassa saksofonikvartetti Aavan ja Rakuunasoittokunnan esittämää musiikkia.

Presidentti on ollut kiireinen koko kevään, ja allakka on täynnä viikoiksi eteenpäin ennen lomaa. Ensi viikolla Suomeen saapuu kaksipäiväiselle valtiovierailulle Australian kenraalikuvernööri Peter Cosgrove puolisoineen.

Tyylikäs presidenttipari, Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio saivat vieraat viihtymään diplomaatti-illallisilla.

Illan menu oli hyvin trendikäs:

Nyhtökauraa, pikkelöityjä tatteja, punasipulia, tyrniä, juurikkaita ja versoja

Viiriäisliemi

Viiriäistä, herneitä

Lapin nieriää kolmella tavalla

Tumma laakerinlehtikastike, paahdettua porkkanaa

Päärynächarlot

Inkivääri-herukka sabayon

Pääministeri Juha Sipilä edusti lilanvärisen iltapuvun ylleen valinneen vaimonsa Minna-Maarian kanssa.

Diplomaattikunnan vanhin, Venäjän suurlähettiläs Aleksandr Rumjantsev piti illan aikana puheen samoin kuin tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kuvassa myös Galina-puoliso.

Eduskunnan puhemiehen Maria Lohelan uusi ja tyylikäs look ihastutti muita vieraita.

Puolustusministeri Jussi Niinistö juhli vaimonsa, toimittaja Leena Sharman kanssa.

Elinkeinoministeri Olli Rehn on ahertanut paljon tänä vuonna ja mukava ilta Linnassa oli varmasti tervetullut. Etualalla ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?